180x180 SmitNiki FotoReneeBouninNiki Smit is te gast in de Bibliotheek Arnhem! Ontmoet haar, stel je vragen en laat je boek signeren tijdens de Meet & Greet.

Scholenwedstrijd Kinderjury - Prijsuitreiking
Voordat de Meet & Greet begint hebben we nog een kleine prijsuitreiking. De leerlingen van groep 5 van de De Binnenstad, Heijenoordschool en het Mozaïek hebben in maart en april deelgenomen aan de wedstrijd Nederlandse Kinderjury 2017.
Elke week kreeg de klas een vraag over de Kinderjury of over een boek. Ze moesten deze vraag zo snel mogelijk goed beantwoorden. De klas met de meeste punten wint een boekenbon van 100 euro en krijgt de wisselbeker.
Niki Smit zal de winnaar van deze wedstrijd bekend maken en de prijzen uitreiken.

Over Niki Smit
Niki Smit schrijft en illustreert. Ze is vooral bekend van de boekenserie 100%. In 2015 verscheen haar eerste boek 100% Nina. Ondertussen heeft ze al dertien kinderboeken geschreven en daarvan zijn er zes genomineerd geweest voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. In 2014 won Niki de Kinderjuryprijs met het boek 100% Coco: Dagboek van een modeblogger. In 2015 kreeg ze de Pluim van de Senaat voor haar boek 100% Coco Paris en werd dit boek genomineerd voor de Prijs van de Jongejury 2016

Vroeger was Niki hoofdredacteur van een jongerenwebsite en een modeblog. Ze bezocht de Fashion Weeks van Parijs en New York en zat daar (volkomen illegaal en rillend als een rietje) front row bij Sonia Rykiel en Chanel.
Nu woont Niki in Amsterdam en houdt van All Stars, konijnen, Parijs, mode, tekenen en Fifi Lapin.

Meer weten over Niki Smit? Bekijk haar blog.

Na de Meet & Greet geeft Niki een creatieve mode workshop!

Verzorgd door: de Bibliotheek Arnhem
Datum: donderdag 8 juni 2017
Tijd: 15:15 tot 16:00
Locatie: de Bibliotheek Rozet - jeugdafdeling