ontwerpwedstrijd

Droom jij van een groots podium voor je ontwerptalent? Geniet je van de emotie en trots die Vitesse bij veel Arnhemmers losmaakt? En weet jij dit gevoel als geen ander te vertalen naar een officieel Vitesse-feestshirt? Dan zoeken we jou!

Vanaf juni staat Rozet drie maanden in het teken van 125 JAAR VITESSE en MODE, DESIGN & DUURZAAMHEID. Om dit te vieren roepen we álle ontwerpers, gevestigd en in de dop, op voor deze bijzondere wedstrijd.

SCOOR EEUWIGE ROEM & MEER
Wat kun je winnen? • eeuwige roem • we vereeuwigen je winnende creatie op speciale wijze • een interview in een FDFA-gastblog en aandacht via verschillende media • je shirt krijgt een mooie plek in de expositie 125 JAAR VITESSE in Rozet

DE REGELS VAN HET SPEL
Ontwerp en maak een feestshirt, alle technieken en materialen zijn toegestaan.
Lever jouw creatie uiterlijk 18 augustus 2017 in bij de ontvangstbalie in de hal van Rozet of per post: Rozet, t.a.v. Astrid Albers, Nieuwe Oeverstraat 29, 6811 JB Arnhem.
Let op, pak je creatie goed in en vermeld duidelijk je naam en contactgegevens.

Een team van experts met hart voor voetbal & fashion beoordeelt de ontwerpen:
Sebastiaan Kramer (Arnhem Fashion Group), Jenny Doest (Rozet), een vooraanstaande supporter van Vitesse en een van de Vitessespelers. Vrijdag 25 augustus maken we de winnaar bekend.

VOOR JONGE ONTWERPERS!
Ook kids kunnen meedoen! De ontwerpvellen liggen klaar in de bibliotheekvestigingen in Rozet, Kronenburg en Presikhaaf. Inleveren kan t/m 18 augustus, 25 augustus maken we de winnaar bekend. De prijs? Een gesigneerde Vitesse voetbal, snel meedoen dus!