Duurzame producten en innovatieve oplossingen in de kunst

website afbeelding 500x250px

In de komende jaren hebben technologische doorbraken als big data, cloud computing, dna-sequencing, energieopslag, geavanceerde robottechnologie, internet of things, AI, nanotechnologie en 3D-printing een substantiële impact op organisaties, consumenten en op de markt.

Tijdens de expositie ROZET: VERNIEUWING barst Rozet van Arnhemse innovatieve bedrijvigheid en van creatief talent. Van 13 september tot en met 13 oktober tonen hedendaagse kunstenaars en ontwerpers hun producten, ontwerpen en ideeën in de hal en in de kaders langs de trappen. Zij presenteren nieuwe materialen, duurzame producten, materiaalonderzoek en innovatieve oplossingen.

Centraal in de expositie staat de vraag van de ontwerper/kunstenaar. Zo zoekt Karlijn Sibbel bijvoorbeeld naar alternatieven voor vervuilende en uitputtende productiemethodes en materialen. Onderzoekt Iris de Vries hoe het zit met onze privacy in een digitale wereld waar op iedere straathoek een camera staat. En vraagt Suzanne Oude Hengel zich af of een pantymachine mee dan alleen panty’s kan maken. Door deze vragen en onderzoeken komen ontwerpers op de mooiste ideeën en maken ze de wereld een stuk duurzamer, innovatiever en leuker.

Aansluitend op de expositie organiseert Rozet in samenwerking met haar bewoners een bijpassend activiteitenprogramma voor jong en oud.

Kom en maak kennis met de nieuwste – lokale – technologische ontwikkelingen en duurzame producten en innovatieve oplossingen. Bezoek ROZET: VERNIEUWING tussen 13 september en 13 oktober.

Bekijk de exposanten

Bekijk het activiteitenprogramma