Lessen volgen via je computer? Leer het in deze korte uitlegsessie.

COM060
Lessen volgen via je computer? Leer het in deze korte uitlegsessie.

Lijkt het je ingewikkeld om een cursus of workshop online te volgen? Schrijf je dan in voor deze introductieworkshop en ervaar dat het veel makkelijker is dan je misschien denkt. Je kunt je lessen ook online op een prettige manier volgen!

Een Rozetcursus volgen is natuurlijk het fijnst met elkaar in een klaslokaal. Dit jaar is dat een periode niet mogelijk geweest, maar veel lessen werden gelukkig online voortgezet, via Zoom, Jitsi of bijvoorbeeld Skype. Dan is het natuurlijk prettig als je gemakkelijk met deze tools kunt werken. Je schakelt eenvoudig en je cursus is net zo leerzaam als wanneer je live bij elkaar zit.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het werken met deze tools? Neem een uurtje de tijd en kom naar deze uitlegsessie in Rozet of in locatie Arentheem Thomas a Kempiscollege. Je neemt je eigen laptop mee en we laten je zien hoe alles werkt!.

Deelnemers aan deze workshop ontvangen een korting van 10% op een online cursus naar keuze (geldig in het cursusseizoen 2020-2021)


Gegevens

Nog 5 plekken beschikbaar
Arentheem College Thomas a Kempis
Thomas A Kempislaan 25
6822 LR Arnhem
€ 5,50
Docent Gerlof de Lange
Je werkt op je eigen laptop.
Donderdag 28 jan. 2021 19:00 - 20:00

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Cursus lasersnijden

Cursus lasersnijden

Ben je geïnteresseerd in nieuwe dingen maken en wil je hiervoor extra technische vaardigheden opdoen? Geef je dan op voor de cursus lasersnijden. In deze cursus leer je digitaal ontwerpen in een tekenprogramma geschikt voor de lasersnijder.Vervolgens ga je dit ontwerp fabriceren met de lasersnijder. 

12 oktober - 16 november
MakerCosmos
Bouw je eigen website met Wordpress

Bouw je eigen website met Wordpress

In 7 lessen maak je een mooie website, zet je 'm online en leer je hoe je hem gemakkelijk bij kunt houden.

13 oktober - 1 december
Rozet Centrum
Marketing voor ondernemers

Marketing voor ondernemers

Succes met je onderneming, dat hangt grotendeels af van je klanten. Zonder klanten geen omzet, en zonder omzet geen bedrijf. In deze boeiende workshop leer je in te spelen op je klant, 'en je klanten in te zetten om weer nieuwe klanten te krijgen. 

17 oktober 19:00 - 22:00
Rozet Centrum

Terugkerende activiteiten

DigiTaalpunt Rozet Presikhaaf

DigiTaalpunt Rozet Presikhaaf

Rozet Presikhaaf
Digislim, van digibeet naar Digislim!

Digislim, van digibeet naar Digislim!