DigiTaalpunt Rozet Presikhaaf

DPdo-Pres1
DigiTaalpunt Rozet Presikhaaf

Elke donderdag is er in Bibliotheek Rozet Presikhaaf een spreekuur waar je terecht kunt met vragen over je computer, laptop, smartphone of tablet. Je krijgt uitleg over en hulp bij het gebruik van deze apparaten. Tijd: van 10 tot 13 uur. Aanmelden via 06 40278934 of info@digislim.nl 

Gegevens

Nog 6 plekken beschikbaar
Rozet Presikhaaf
Laan van Presikhaaf 7
6826 HA Arnhem
Donderdag 3 nov. 2022 - donderdag 27 jul. 2023

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

3d printen

3d printen

Wel eens gehoord van een 3d printer? En lijkt het jou tof om zelf iets te kunnen ontwerpen en dit ook daadwerkelijk te printen? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jou.

1 maart - 29 maart
4 sessies
MakerCosmos
Photoshop voor beginners

Photoshop voor beginners

Verbeter je foto's: leer werken met Adobe Photoshop.Deze activiteit vindt plaats in een Rozetlocatie. De omstandigheden kunnen echter wijzigen, zodat een fysieke bijeenkomst niet (of alleen met minder mensen) mogelijk is. In dat geval wordt de activiteit online of in hybride vorm voortgezet.

15 maart - 19 april
6 sessies
Rozet Centrum
Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’

Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’

Omschrijving van de inhoud: Ontwikkel je ook regelmatig zelf je kunstlessen? En wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat alle werkvormen, vaardigheden en doelen aan bod komen? Dan is deze training over het gebruik van de ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’ iets voor jou! Kom naar deze verkorte kennismakingstraining op 19 april 2023 van 14.30 - 16.30 uur op Rozet. Je maakt kennis met de mogelijkheden die de ontwikkelkaarten bieden voor jouw school of jouw beroepspraktijk. Deze set kaarten is een instrument van Rozet Onderwijs voor iedereen die op een eenvoudige manier eigen kunstlessen wil ontwikkelen. Na deze training weet je hoe je de set gebruikt en heb je daarmee een eerste les zelf ontwikkeld.  

19 april 14:30 - 16:30
Rozet Centrum