Verhalenvangers on Tour 2022: Voor altijd Jong! - Geitenkamp

Verhalenvangers on Tour 2022: Voor altijd Jong! - Geitenkamp

Van 14.00 tot 16.00 uur kun je genieten van een tof evenement bij jou in de buurt. Voor elke leeftijd (0 – 12 jaar) zijn er toffe dingen te doen. Zo kun je je eigen speelgoed maken, striptekeningen leren maken, is er een theatershow en kun je zelfs springen op een springkussen.

Ben je nog geen Verhalenvanger of lid van de bieb? Dat maakt niks uit, ieder kind kan zich op de locatie gratis aanmelden. Dan kun je later in het jaar ook weer deelnemen aan leuke activiteiten.

Toegang: Gratis

VerhalenVangers On Tour!

14.00 – 16.00 uur

Woe 27 - 07 De Leuke Linde, Klarendal

Woe 03 - 08 De Spil, Malburgen

Woe 10 - 08 Omnibus, Schuytgraaf

Woe 17 - 08 Winkelcentrum Presikhaaf met Poppentheater Koekla! (15.00 - 16.00 uur)

Woe 24 - 08 Rozet op de bult, Geitenkamp


Gegevens

Rozet op de Bult - Geitenkamp
Willem Beijerstraat 13
Arnhem
Woensdag 24 aug. 2022 14:00 - 17:00

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Kindercollege - wat doet een animatiefilmmaker? Met Bart de Piraat

Kindercollege - wat doet een animatiefilmmaker? Met Bart de Piraat

Een kindercollege met een heuse filmmaker! En geen gewone films, nee animaties!Je weet wel, tekenfilms. En dat is een heel karwei.En Bart de Piraat weet daar alles van en komt je hierover vertellen tijdens het Kindercollege. Uiteraard kun je hem ook alle vragen stellen die je maar wil.Dus ben jij liefhebber van film, meld je dan aan.Kantelpunt is een animatiefilm van Bart de Piraat. Zijn film vertelt het verhaal van Sustania, een wereld die uit balans raakt wanneer haar bewoners een nieuw ontdekt gebied beginnen te plunderen. De wereldbewoners in Kantelpunt zullen moeten ingrijpen om de oorspronkelijke balans op tijd te kunnen herstellen. Zal dat ze lukken? Bart de Piraat is animator en filmmaker. Hij maakte Kantelpunt voor de Gelderland Film Pitch 3 van Go Short en Omroep Gelderland. Eerder maakte hij de animatiefilm Pech.Dit programma is onderdeel van Go Short Arnhem, het kortefilmfestival dat zich focust op lokaal talent uit de regio Arnhem. Go Short Arnhem wordt ondersteund door Provincie Gelderland, Gemeente Arnhem, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Omroep Gelderland, Ondernemersfonds Arnhem, en mede mogelijk gemaakt door Focus Filmtheater, Rozet en Gelders DOEK.

7 september 15:00 - 16:00
Rozet Centrum
Go Short - Maak je eigen Flipbook animatie!

Go Short - Maak je eigen Flipbook animatie!

Go Short - Maak je eigen Flipbook animatie!Kinderen met een fascinatie voor animatie opgelet: we gaan flipboekjes maken! Op zaterdag 10 september verzorgt Go Short een workshop in Rozet Arnhem.Wat zijn flipboekjes? Dit zijn eigenlijk ook korte films/animatie, met meerdere foto’s na elkaar die samen bewegend beeld vormen. De workshopbegeleider (Susanne) geeft een korte introductie en daarna kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven met knutselspullen, scharen, stiften en wat ze maar ook kunnen bedenken om hun eigen flipboekje te maken die ze dan mee naar huis mogen nemen.De adviesleeftijd is vanaf 6 jaar en het is van 14:00 tot 15:30.Dit programma is onderdeel van Go Short Arnhem, het kortefilmfestival dat zich focust op lokaal talent uit de regio Arnhem. Go Short Arnhem wordt ondersteund door Provincie Gelderland, Gemeente Arnhem, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Omroep Gelderland, Ondernemersfonds Arnhem, en mede mogelijk gemaakt door Focus Filmtheater, Rozet en Gelders DOEK.

10 september 14:00 - 15:30
Rozet Centrum
Fotograferen met je reportageflitser

Fotograferen met je reportageflitser

Hoe gebruik je jouw reportageflitser op de juiste manier? Voor gevorderde fotografen.

1 oktober 12:30 - 16:30
Rozet Centrum

Terugkerende activiteiten

ArcheoHotspot Arnhem

ArcheoHotspot Arnhem

Rozet Centrum