Digislim, van digibeet naar Digislim!

Digislim, van digibeet naar Digislim!

We communiceren in Nederland steeds meer digitaal. Dat heeft een grote invloed op het leven van iedereen. Technologie kan ons land klaarmaken voor de toekomst. Het biedt kansen. Maar voor veel mensen gaan de ontwikkelingen erg snel. DigiSlim kan je helpen om mee te doen in de digitale samenleving. 

Je vindt alle informatie op www.digislim.nl 

Gegevens

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

DigiTaalpunt Rozet Presikhaaf

DigiTaalpunt Rozet Presikhaaf

Elke donderdag is er in Bibliotheek Rozet Presikhaaf een spreekuur waar je terecht kunt met vragen over je computer, laptop, smartphone of tablet. Je krijgt uitleg over en hulp bij het gebruik van deze apparaten. Tijd: van 10 tot 13 uur. Aanmelden via 06 40278934 of info@digislim.nl 

3 november - 27 juli
Rozet Presikhaaf
3d printen

3d printen

Wel eens gehoord van een 3d printer? En lijkt het jou tof om zelf iets te kunnen ontwerpen en dit ook daadwerkelijk te printen? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jou.

1 maart - 29 maart
4 sessies
MakerCosmos
Photoshop voor beginners

Photoshop voor beginners

Verbeter je foto's: leer werken met Adobe Photoshop.Deze activiteit vindt plaats in een Rozetlocatie. De omstandigheden kunnen echter wijzigen, zodat een fysieke bijeenkomst niet (of alleen met minder mensen) mogelijk is. In dat geval wordt de activiteit online of in hybride vorm voortgezet.

15 maart - 19 april
6 sessies
Rozet Centrum