Tentoonstelling Natascha Waeyen en netwerkborrel

Tentoonstelling en netwerkborrel
Tentoonstelling  Natascha Waeyen en netwerkborrel

Tentoonstelling Voor een visitekaartje op de eerste rij van Natascha Waeyens.

Na twee dorre jaren kan en mag de kunst weer ademen. Er zijn weer concerten , voorstellingen en tentoonstellingen. En wat hebben we dit gemist.

We willen jullie kunstenaars en makers graag weer ontmoeten. Daarom nodigen we jullie van harte uit voor de tentoonstelling Voor een visitekaartje op de eerste rij.

Een mooie, bonte diverse verzameling van meer dan 150 miniatuurkunstwerkjes gemaakt door kunstenaars en samengesteld in een mooie tentoonstelling en gebundeld in een boek door beeldend kunstenaar Natascha Waayen. Een visitekaartje vertelt veel over de kunstenaar en vaak zijn het kunstwerken op zich.

Maar een visitekaartje vertelt vaak ook meer.
Het idee voor het 'visitekaartjesproject' is ontstaan vanuit de praktijk. Waeyen en collega kunstenaars krijgen vaak letterlijk te horen van opdrachtgevers, “Maar dat is toch een mooi visitekaartje voor jou!?”, Waeyen dacht dan altijd, “Ja, en jullie zitten weer voor een dubbeltje op de eerste rij!”.

Aandacht en waardering voor het belang van kunst en de kunstenaar, vertaald naar een eerlijk tarief. Dat is in een notendop wat het kunstproject 'De Fair Practice Code: het visitekaartje voor de creatieve sector' van beeldend kunstenaar Natascha Waeyen beoogt.

Natascha is aanwezig om je rond te leiden en geeft tekst en uitleg over deze tentoonstelling en het daarbij behorende boek. En neem ook jouw visitekaartje mee. Want deze geven we dan ook een plek in de tentoonstelling en zo zien we de veelheid en variëteit in makers die Arnhem rijk is.

Wij zijn benieuwd hoe het jullie vergaat, nu na Corona. Komen er nieuwe opdrachten binnen, hoe gaat het met jullie? Is er wat veranderd? Wat zijn de wensen zijn en waar liggen nieuwe kansen?

Dit doen we in een informele setting. Met een drankje, een optreden en een goed gesprek onder leiding van Nelleke Verweij, theatermaker en theaterdocent. Om elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en elkaar tips te kunnen geven.

Je bent van harte welkom in Rozet op donderdag 12 mei. 17.15 uur - 19.00 uur.Gegevens

Nog 53 plekken beschikbaar
Donderdag 12 mei 2022 17:15 - 19:00