Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’

Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’

Omschrijving van de inhoud:

Ontwikkel je ook regelmatig zelf je kunstlessen? En wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat alle werkvormen, vaardigheden en doelen aan bod komen? Dan is deze training over het gebruik van de ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’ iets voor jou!

Kom naar deze verkorte training op 19 april 2023 van 14.30 - 16.30 uur op Rozet. Je maakt kennis met de mogelijkheden die de ontwikkelkaarten bieden voor jouw school of jouw beroepspraktijk. Deze set kaarten is een instrument van Rozet Onderwijs voor iedereen die op een eenvoudige manier eigen kunstlessen wil ontwikkelen. Na deze training weet je hoe je de set gebruikt en heb je daarmee een eerste les zelf ontwikkeld.

Ontwikkelkaarten

In het kartonnen doosje zitten 150 inspirerende kaarten van werkvormen, doelen, vaardigheden en presentatievormen. Hiermee kan je lessen ontwerpen binnen de kunstvakken dans, beeldend, muziek, theater, taal en Maakonderwijs. Het is dus geen methode, maar een hulpmiddel om zelf procesgerichte, vakoverstijgende lessen te ontwikkelen. Deze lessen kun je laten aansluiten bij gebruikte methodes of leergebieden voor bijvoorbeeld taal, rekenen en de zaakvakken.

Wil je kort horen hoe je de set kunt gebruiken? Kijk dan deze korte film: https://youtu.be/UHCdzW59les

Klik hier voor een inkijkexemplaar: https://www.rozet.nl/media/5675/ontwikkelkaarten-promotie-def.pdf?width=900&quality=80

Voor scholen in Arnhem kost deze kennismakingstraining eenmalig €100 inclusief 21%BTW en 1 set Ontwikkelkaarten in kartonnen doos. De rekening valt onder Cultuurg€ldPO (Voor de Arnhemse scholen). 


De training is gratis voor de Arnhemse CMK3 scholen en kunstvakdocenten werkzaam op deze scholen. Wil je je opgeven dan kan dat per mail naar onderwijs@rozet.nl.

Bent u leerkracht of vakdocent buiten Arnhem en heeft u interesse stuur dan een mail naar onderwijs@rozet.nl.

Facturatie vooraf aan de training.


  

Gegevens

Rozet Centrum (ruimte 3.03)
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
€ 100,00
Woensdag 19 apr. 2023 14:30 - 16:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Eureka! Cursus lasersnijden

Eureka! Cursus lasersnijden

Ben je geïnteresseerd in nieuwe dingen maken en wil je hiervoor extra technische vaardigheden opdoen? Geef je dan op voor de cursus lasersnijden. In deze cursus leer je digitaal ontwerpen in een tekenprogramma geschikt voor de lasersnijder.Vervolgens ga je dit ontwerp fabriceren met de lasersnijder. 

1 november - 22 november
4 sessies
MakerCosmos
Eureka! 3d printen

Eureka! 3d printen

Wel eens gehoord van een 3d printer? En lijkt het jou tof om zelf iets te kunnen ontwerpen en dit ook daadwerkelijk te printen? Dan is deze cursus misschien wel wat voor jou.

29 november - 20 december
4 sessies
MakerCosmos
Fotografie verdiepend - portret

Fotografie verdiepend - portret

Een fotografisch interessant portret heeft een meerwaarde die uitstijgt boven de primaire eigenschap van de gelijkenis. 

26 september - 12 december
6 sessies
Rozet Centrum

Terugkerende activiteiten

Expositie | Arne Hendriks - The Incredible Shrinking Man

Expositie | Arne Hendriks - The Incredible Shrinking Man

Rozet Centrum
Arnhems Uurtje Cultuur - online

Arnhems Uurtje Cultuur - online

ONLINE