Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’

Training ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’

Omschrijving van de inhoud:

Ontwikkel je ook regelmatig zelf je kunstlessen? En wil je weten hoe je ervoor kunt zorgen dat alle werkvormen, vaardigheden en doelen aan bod komen? Dan is deze training over het gebruik van de ‘Ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijs’ iets voor jou!

Kom naar deze verkorte training op 19 april 2023 van 14.30 - 16.30 uur op Rozet. Je maakt kennis met de mogelijkheden die de ontwikkelkaarten bieden voor jouw school of jouw beroepspraktijk. Deze set kaarten is een instrument van Rozet Onderwijs voor iedereen die op een eenvoudige manier eigen kunstlessen wil ontwikkelen. Na deze training weet je hoe je de set gebruikt en heb je daarmee een eerste les zelf ontwikkeld.

Ontwikkelkaarten

In het kartonnen doosje zitten 150 inspirerende kaarten van werkvormen, doelen, vaardigheden en presentatievormen. Hiermee kan je lessen ontwerpen binnen de kunstvakken dans, beeldend, muziek, theater, taal en Maakonderwijs. Het is dus geen methode, maar een hulpmiddel om zelf procesgerichte, vakoverstijgende lessen te ontwikkelen. Deze lessen kun je laten aansluiten bij gebruikte methodes of leergebieden voor bijvoorbeeld taal, rekenen en de zaakvakken.

Wil je kort horen hoe je de set kunt gebruiken? Kijk dan deze korte film: https://youtu.be/UHCdzW59les

Klik hier voor een inkijkexemplaar: https://www.rozet.nl/media/5675/ontwikkelkaarten-promotie-def.pdf?width=900&quality=80

Voor scholen in Arnhem kost deze kennismakingstraining eenmalig €100 inclusief 21%BTW en 1 set Ontwikkelkaarten in kartonnen doos. De rekening valt onder Cultuurg€ldPO (Voor de Arnhemse scholen). 


De training is gratis voor de Arnhemse CMK3 scholen en kunstvakdocenten werkzaam op deze scholen. Wil je je opgeven dan kan dat per mail naar onderwijs@rozet.nl.

Bent u leerkracht of vakdocent buiten Arnhem en heeft u interesse stuur dan een mail naar onderwijs@rozet.nl.

Facturatie vooraf aan de training.


  

Gegevens

Rozet Centrum (ruimte 3.03)
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
€ 100,00
Woensdag 19 apr. 2023 14:30 - 16:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Adobe Illustrator

Adobe Illustrator

Met Illustrator maak je logo’s, webafbeeldingen, infographics enzovoort. Illustrator is al decennia hèt standaard digitale ­tekengereedschap in de grafische en culturele wereldDit betreft een cursus van een van onze partners. Wil je je aanmelden? Dat kan via mail@panneman.nl 

6 maart - 8 mei
Rozet Centrum
Fotograferen met je smartphone voor ondernemers

Fotograferen met je smartphone voor ondernemers

Voor ondernemers die willen leren hoe je (nog) betere foto’s kunt maken met je smartphone die passen bij je bedrijf.

25 april 09:30 - 12:30
Rozet Centrum
Bouw je eigen website met Wordpress

Bouw je eigen website met Wordpress

Zelf een website of blog ontwerpen in jouw stijl en volgens jouw wensen, klinkt dat ingewikkeld? Het is eenvoudiger dan je denkt met WordPress! In deze beginnerscursus ga je een professionele website maken en kun je hem thuis afwerken en bijhouden.

16 mei - 27 juni
7 sessies
Rozet Centrum