Cursus Photoshop Gevorderden

COM026-22
Cursus Photoshop Gevorderden

Deze cursus Photoshop voor gevorderden is bedoeld voor mensen die al met Photoshop werken en hun kennis en technieken willen uitbreiden en verdiepen. Wil je nieuwe technieken leren en sneller leren werken met Photoshop dan is deze cursus voor jou!  

Wat komt zoal aan bod:

• Belichting- en kleurcorrecties: Snel correcties als helderheid, contrast en kleur aanpassen aan elke foto. Zowel in RAW als JPG.

• Lagen: Werken met lagen in Photoshop geeft zoveel potentie. Daarom besteden we hier erg veel aandacht aan; Beelden samenvoegen; Plaatselijk correcties aanbrengen; Elementen groeperen of los van elkaar bewerken; Opvul- en aanpassingslagen; Overvloeimodi e.d. zijn slecht een klein deel van de mogelijkheden.

• Retoucheren: Storende elementen verwijderen. Van vlekjes tot gebouwen en personen… Selecties: Met selecties kun je zeer geavanceerd en plaatselijk bewerkingen doen. En bijvoorbeeld beelden vrijstaand maken.

• Afmetingen, resolutie en kleur: We kijken naar de eindbestemming van je beeld: Welke resolutie heb ik nodig voor het web, social media en voor drukwerk. En moet dat nu RGB of CMYK zijn?  Hoe kom je van het beeld uit je camera tot een geschikt bestand voor je einddoelen? 

• Maskers: Ook maskers geven je veel vrijheid en controle over om delen van je beeld te bewerken en beelden te combineren.

• Tekst: Werken met tekst in je beeld is erg nuttig als je beelden maakt voor social media en bijvoorbeeld je mailings. Je leert de uitgebreide tekstmogelijkheden in onze trainingen.

Om mee te kunnen doen weet je al hoe je belichting en contrast aanpast, hoe je met lagen werkt, hoe je selecties maakt, hoe je beelden combineert e.d.

Vraag je jezelf af of deze cursus voor jou geschikt is, neem dan even contact op.

LET OP: Deze activiteit vindt plaats in een Rozetlocatie. De omstandigheden kunnen echter wijzigen, zodat een fysieke bijeenkomst niet (of alleen met minder mensen) mogelijk is. In dat geval wordt de activiteit online of in hybride vorm voortgezet.

Gegevens

Nog 8 plekken beschikbaar
Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
€ 173,00
Docent Gerlof de Lange
Woensdag 17 mei 2023 19:00 - 22:00
Woensdag 24 mei 2023 19:00 - 22:00
Woensdag 31 mei 2023 19:00 - 22:00
Woensdag 7 jun. 2023 19:00 - 22:00
Woensdag 14 jun. 2023 19:00 - 22:00
Hulp nodig bij het inschrijven?

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

E-mail nieuwsbrieven maken met mailchimp of LaPosta

E-mail nieuwsbrieven maken met mailchimp of LaPosta

Tijdens deze workshop leer je nieuwsbrieven maken die passen bij je huisstijl, die goed te lezen zijn op smartphone, tablet en PC.

17 juni 10:00 - 13:00
Rozet Centrum
Online Fit & Gezond

Online Fit & Gezond

In de gratis cursus Online Fit & Gezond leer je op een leuke manier gezonder te gaan leven. We gebruiken hiervoor handige apps en websites.

2 juni - 7 juli
6 sessies
Buurthuis De Oosthof
Basiscursus klussen in huis

Basiscursus klussen in huis

Eindelijk zelf dat plankje ophangen of die leuke lamp aansluiten? En niet meer wachten tot een ander tijd heeft? Meld je dan aan voor deze cursus. 

2 september - 9 september
2 sessies
Rozet Centrum