Goed Verhaal

Goed Verhaal

Spreken als een “TedX-er” is tegenwoordig de nieuwe standaard wil je mensen in beweging krijgen. Met de training Goed Verhaal. leer je het geheim van een goed verhaal en om vanuit jouw eigenheid jouw boodschap te communiceren. Door de inzet van outofthebox-theatertechnieken krijg je jouw verhaal zoals het hoort, dichtbij jezelf. Je leert zonder slides te presenteren. Een verhaal waarmee je gegarandeerd impact zal hebben op jouw publiek!

Twee trainers, zowel acteur als regisseur, begeleiden de training. Samen met jou geven ze vorm en inhoud aan jouw verhaal met hun theater expertise. De training Goed Verhaal. start met een kennismakingsgesprek met de trainers, bij Rozet of op de locatie van de deelnemer(s). Hierna volgen er drie repetities van twee uur op de locatie Rozet. We sluiten de training af met een afsluitende presentatie, de Generale, voor jouw publiek. Tijdsinvestering Vier dagdelen (circa 12 uur).

Interesse? Wil je meer weten over ‘Goed Verhaal.’ en hoe het voor jezelf en/of je collega’s een meerwaarde heeft? Neem contact op met Patrick Ellenbroek (Marketeer Rozet) via 06 – 8278 3310 of Patrick.Ellenbroek@Rozet.nl.

Gegevens

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
In overleg

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Handlettering basiscursus

Handlettering basiscursus

In deze cursus leer je de kunst van het tekenen van letters.

4 oktober - 18 oktober
Rozet Centrum
Bouw je eigen website met Wordpress

Bouw je eigen website met Wordpress

In 7 lessen maak je een mooie website, zet je 'm online en leer je hoe je hem gemakkelijk bij kunt houden.

13 oktober - 1 december
Rozet Centrum
Marketing voor ondernemers

Marketing voor ondernemers

Succes met je onderneming, dat hangt grotendeels af van je klanten. Zonder klanten geen omzet, en zonder omzet geen bedrijf. In deze boeiende workshop leer je in te spelen op je klant, 'en je klanten in te zetten om weer nieuwe klanten te krijgen. 

17 oktober 19:00 - 22:00
Rozet Centrum