Basiscursus klussen in huis

MAK005-23
Basiscursus klussen in huis

LET OP: dit is een activiteit van onze partner Femtech. Je kunt je rechtstreeks bij hen aanmelden via: https://femtech.nl/agenda.html

Eindelijk zelf dat plankje ophangen of die leuke lamp aansluiten? En niet meer wachten tot een ander tijd heeft?

De basiscursus Klussen in huis bestaat uit twee onderdelen: Elektra in huis en Ophangen en bevestigen. Bij het onderdeel Elektra in huis leer je alles over hoe je elektra werkt- dus o.a. je groepenkast en je aardlekschakelaar- en sluit je in realtime verschillende lampen aan, waaronder een hanglamp en een plafonniere. Daarnaast behandelen we ook stopcontacten, lichtschakelaars en andere aansluitingen.

In het onderdeel Ophangen en bevestigen werk je met alle voorkomende boormachines, behandelen we de verschillende bouwmaterialen en leer je alles over de boortjes, bitjes, schroeven en pluggen. In de les hang je in realtime een plankje op met een truc waarmee je in je eentje een lange plank, afzuigkap etc. waterpas kunt ophangen.

Na de cursus kun je gelijk aan de slag! Dat komt omdat de cursus naast de praktijk juist ook theorie behandelt, waardoor je weet wat je aan het doen bent.

De cursus wordt gegeven door Femtech, technieklessen voor vrouwen en is daarmee alleen toegankelijk voor vrouwen. Als je interesse hebt in een kluscursus maar kun je deze data niet of ben je een man, dan kun je op de website van Femtech een belangstellingsformulier invullen.

De cursus vindt plaats in de Rozet, aan de Kortestraat 16 in Arnhem.

Kosten: 225,-

Heb je nog vragen? Mail dan even naar info@femtech.nl

Gegevens

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Zaterdag 28 jan. 2023 09:30 - 16:30
Zaterdag 11 feb. 2023 09:30 - 16:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

De Schrijfkamer

De Schrijfkamer

Ongeveer eens in de twee weken bespreken we op woensdagavond de verhalen en romanfragmenten die de zondag daarvoor zijn ingeleverd. Pratend over inhoud, stijl, compositie, en perspectief proberen we elkaar verder te helpen.

6 september - 3 april
16 sessies
Rozet Centrum
Italiaans B1( Conversazione e Grammatica)

Italiaans B1( Conversazione e Grammatica)

In deze cursus spreken we met elkaar over allerlei thema's uit de Italiaanse cultuur en actualiteit, maar ook leer je met gemak te spreken over onderwerpen uit het dagelijks leven.

20 september - 10 april
Arentheem College Thomas a Kempis
Japans 2

Japans 2

In Japans 2 gaan we verder met de Japanse taal en cultuur.

9 januari - 9 april
13 sessies
Rozet Centrum