Schlagerzanger Werner Redlich presenteert eerste boek

Schlagerzanger Werner Redlich presenteert eerste boek

De Gelderse schlagerzanger Werner Redlich presenteert zijn eerste boek Hollywood in Holland in Rozet Centrum. Op zaterdag 10 december om 14.30 uur start de presentatie - met muzikaal optreden! - in de bibliotheek op de 1e etage. 

Uit het Montferland Journaal:

"Werner Redlich, die al jaren bekend staat als internationale zanger, werd landelijk opgemerkt na zijn deelname in de Soundmixshow van Henny Huisman. Hierna kreeg hij een platencontract in Oostenrijk aangeboden via zijn zwager Wybrand van der Sande en vol trots bracht hij twee Duitstalige albums uit. Een Schlagerzanger uit Nederland was geboren en hij was zowel in Duitsland, Oostenrijk en Nederland te bewonderen. In het programma Tros Muziekfeest in de sneeuw stond hij te zingen tussen Jan Smit, Frans Bauer en Wolter Kroes, wat destijds in Oostenrijk was opgenomen. Ook was hij twee keer te gast op de Zwarte Cross waar hij optrad in de ‘Spiel mir einer’ Tiroler Tent. Redlich is nog steeds te boeken als presentator en/of artiest met een breed repertoire van zowel Duits, Nederlandse en Engelse covers, aangevuld met eigen nummers.

Maar met het op papier zetten van een geloofwaardige thriller bewijst Werner Redlich dat hij nog veel meer in zijn mars heeft. Hij was altijd al dol op het lezen van thrillers, wat er toe geleid heeft dat hij nu een eigen boek vol spanning geschreven heeft. Doordat hij zoveel jaren in de showbizz heeft gezeten weet hij als geen ander hoe het er daar aan toe gaat. Hij weet dat het hebben van connecties heel belangrijk is in de showbizzwereld en waarbij hij op sublieme wijze aangeeft hoe deze schijnwereld in elkaar zit. “Dankzij mijn persoonlijke ervaringen kon ik mijn creativiteit hier in kwijt en voelt de hele vertelling realistisch aan”, aldus Redlich. Hiermee heeft hij een bijzondere thriller gecreëerd zoals een thriller hoort te zijn: sterk uiteengezet en vol spanning. Hij neemt je mee naar de wereld van de showbizz door Hollywood in Holland. Een tekstschrijver wordt onder verdachte omstandigheden dood in haar woning aangetroffen. Journalist René van Maanen duikt in het leven van het slachtoffer en raakt steeds dieper verstrikt in een wereld van glitter en glamour en tegelijkertijd ook in een wereld waarin de scheidslijn tussen waan en werkelijkheid heel dun is.

Op meeslepende wijze neemt Redlich je mee door het boek, waardoor het tot op de laatste bladzijde het spannend blijft. Het boek steekt goed in elkaar, is makkelijk te lezen en telt 224 pagina’s. Bovendien is het boek erg actueel, zo komt zelfs de coronatijd en de oorlog in de Oekraïne aan bod.

Toegang is gratis - Aanvang 14.30 uur 

Het boek is deze middag te koop bij de auteur. Ook zal Werner de tijd nemen om te signeren. 

Dit podium wordt ondersteund door Rozet Komma - meemaakpodium.


Gegevens

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Zaterdag 10 dec. 2022 14:30 - 15:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Audiotour StadsWoud

Audiotour StadsWoud

Loop mee met Flore en ontdek hoe de natuur, ook in de Arnhemse binnenstad, in de kleinste en gekste hoekjes te vinden is. 

Rozet Centrum
Voorleespret!

Voorleespret!

Kom en geniet elke woensdag van 15.00 - 15.30 uur van onze voorleespret! 

Rozet Presikhaaf
Baby en Dreumes Bieb

Baby en Dreumes Bieb

Rozet Kronenburg