Basistraining Theater

Basistraining Theater

Het doel is om leerkrachten kennis te laten maken met de basis van het vak Theater en de doelen die daaraan verbonden zijn. Zij leren werkvormen kennen om aan deze theaterdoelen te werken.

Aan de hand van ontwikkelkaarten maken we de basis van het vak Theater inzichtelijk en de doelen die daaraan verbonden zijn. We gaan actief aan de slag met verschillende werkvormen, zodat de leerkrachten handvatten krijgen om zelf met theater aan de slag te gaan in hun groep. 

Leerkrachten hebben inzicht gekregen in de basis van het vak Theater en de daaraan verbonden doelen. Ze hebben geleerd wat verschillende werkvormen zijn en hoe zij daarmee aan de slag kunnen in hun eigen groep.

De training is bedoeld voor leerkrachten, en met name voor leerkrachten die recent zijn gaan werken op een CmK-school.

Kosten: de training is gratis voor leerkrachten van Arnhemse scholen die deelnemen aan Cultuureducatie met Kwaliteit.

Kosten voor de overige leerkrachten zijn € 75,00 (facturatie achteraf)

Gegevens

Rozet Centrum (ruimte 5.07)
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Dinsdag 24 okt. 2023 15:15 - 17:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Training tot interne cultuurcoördinator - icc-training

Training tot interne cultuurcoördinator - icc-training

Cultuureducatie krijgt een vaste plek op jullie school met een opgeleide leerkracht tot icc'er

20 september - 26 juni
Rozet Centrum
Voorlochtend bij Rozetje Elderveld

Voorlochtend bij Rozetje Elderveld

Wist je dat er bij Rozet in Elderveld iedere maandagochtend wordt voorgelezen? Dus, aan alle ouders en verzorgers met kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud: wees welkom en kom langs!

25 maart - 25 augustus
400 sessies
Rozet Elderveld
Kenniskring Leescoördinatoren en Cultuurcoördinatoren: Kinderboekenweek 2024

Kenniskring Leescoördinatoren en Cultuurcoördinatoren: Kinderboekenweek 2024

De kenniskring voor leescoördinatoren is dit jaar óók voor cultuurcoördinatoren! Dit jaar staat de kenniskring in het teken van de Kinderboekenweek 2024 'Lekker eigenwijs!'. Hoewel het boek tijdens deze campagne centraal staat, speelt op veel scholen ook cultuureducatie in deze week een grote rol. Een mooie gelegenheid voor leescoördinatoren en cultuurcoördinatoren om de handen inéén te slaan dus! Tijdens de kenniskring zoomen we in op de achtergronden van zowel cultuureducatie als de achtergronden van het werken aan leesplezier. Je ontdekt hoe leesbevordering en cultuureducatie elkaar kunnen versterken en verdiepen. En natuurlijk ontdek je inspirerende boeken, werkvormen en workshops die bij het thema aansluiten. Zo krijgen jullie genoeg inspiratie om samen op geheel eigen(wijze) manier vorm te geven aan de leukste week van het jaar: de Kinderboekenweek! 

22 mei 14:30 - 17:00
Rozet Centrum