Toptitels en aanwinsten

112 resultaten
De jacht op een tongzoen
Boek

De jacht op een tongzoen ([2022])

In zijn dagboek schrijft de 14-jarige Ronald over familiegedoe, school en zijn geheime TongTop3. Met grappige zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Ronald Venema
Nederlands
De zoon van de berentemmer
Boek

De zoon van de berentemmer ([2022])

Als hun auto kapot gaat, besluiten Ciprian en zijn familie de beer waarmee ze optreden vrij te laten en met behulp van een mensensmokkelaar naar Parijs te reizen. Daar blijkt het leven niet zo rooskleurig als gehoopt, maar Ciprian ontdekt een onverwacht talent dat hen wellicht uit de problemen kan helpen. Vanaf ca. 12 jaar.

Beschikbaar
Xavier-Laurent Petit
Nederlands
De schaduw van de zeppelin
Boek

De schaduw van de zeppelin (juli 2022)

De leden van het SPAT-team gaan op zoek naar een verdwenen wetenschapster op de Noordpool en komen terecht in een levensgevaarlijke race tegen de klok. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Kate Kriske
Nederlands
Ontmaskerd!
Boek

Ontmaskerd! ([2022])

Op de school van Matthias, Rani en Dante worden handschoenen gestolen. Als de directeur Matthias beschuldigt, probeert hij samen met zijn vrienden de daders te ontmaskeren. Vanaf ca. 12 jaar.

Beschikbaar
Jo Claes
Nederlands
Copycat
Boek

Copycat oog in oog met je dubbelganger... (2022)

Als Stefan (16) bij een ongeluk zijn voet verliest, blijkt hij een kloon te hebben. Hij ontvoert met zijn vriendin Zara hun klonen om de wereld te laten zien, dat klonen ook mensen zijn. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Laura Burgers
Nederlands
Moordspel
Boek

Moordspel ([2022])

Als het mooiste meisje van de klas Joep (ik-persoon) vraagt mee te doen aan een moordspel, kan hij geen nee zeggen. Maar het spel neemt een duistere wending als een echt lijk gevonden wordt en de aanwijzingen naar Joep wijzen. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Erna Barth
Nederlands
Een wereld zonder prinsen
Boek

Een wereld zonder prinsen (november 2022)

Als Agatha verzucht dat haar leven thuis wel weer erg saai is, opent ze per ongeluk opnieuw de poort naar de School van Goed en Kwaad. Daar blijken de meisjes op voet van oorlog te staan met de jongens. Kunnen Agatha en Sophie de gemoederen tot bedaren brengen? Met zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Soman Chainani
Nederlands
Wings [Nederlands]
Boek

Wings [Nederlands] (juli 2022)

De vondeling Laurel (15) verhuist naar een andere stad en komt in de klas bij David. Als er vleugels op haar rug groeien, gaat ze met David op zoek naar haar afkomst. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Aprilynne Pike
Nederlands
Braincrash
Boek

Braincrash (2022)

Dylan, die op een bedrijventerrein een geheimzinnige brief moest bezorgen, wordt langs de weg gevonden zonder een herinnering aan wat er is gebeurd. Gaandeweg flitsen er steeds meer beelden door zijn hoofd. Vanaf ca. 12 jaar.

Uitgeleend
Tanja de Jonge
Nederlands
Deze winter
Boek

Deze winter een Heartstopper-novelle ([2022])

Tori, Charlie en Oliver Spring hebben allemaal een zware winter gehad. Zal de kerst de familie Spring uit elkaar drijven of ze weer bij elkaar brengen? Met zwart-wit illustraties. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Alice Oseman
Nederlands
De Safari Sisters en de diamant van Katana
Boek

De Safari Sisters en de diamant van Katana ([2021])

De zusjes Juno (14) en Zarah (12) willen de belangrijke Diamant van Katana terugbrengen naar de prins van Kenia, maar worden bij aankomst op het vliegveld ontvoerd. Zal het ze lukken de diamant terug te geven? Vanaf ca. 12 jaar.

Beschikbaar
Erik Persoons
Nederlands
Het Heartstopper jaarboek
Boek

Het Heartstopper jaarboek ([2022])

Extra materiaal bij de 'Heartstopper'-reeks. Bundelt illustraties, korte stripverhalen, weetjes en informatie over het creatieve proces van de stripauteur. Illustraties en ballonstrips in kleur. Vanaf ca. 13 jaar.

Beschikbaar
Alice Oseman
Nederlands