Schoolvoetbal [Dyslexie editie]
Boek

Schoolvoetbal [Dyslexie editie] ([2016])/ Gerard van Gemert, met illustraties van Mark Janssen

Tijdens een voetbaltraining loopt er plotseling een hond het veld op. Zijn baas behandelt hem nogal hardhandig. Omdat de hond blijft terugkomen, gaan Daan en Remy op onderzoek uit. Vanaf ca. 7 jaar. In lettertype Dyslexie.

Aanwezigheid

Recensie

Daan traint samen met zijn schoolelftal voor de jaarlijkse wedstrijd tegen het schoolteam van de Plesmanschool. Tijdens een training loopt er plotseling een hond, Doerak genaamd, het veld op. Zijn baas Denny behandelt het beestje nogal hardhandig. Vooral Daans vriend Remy heeft hier moeite mee. Omdat de hond blijft terugkomen naar de twee jongens, gaan Daan en Remy op onderzoek uit. Ze komen terecht op een industrieterrein waar ze met verdacht wit spul te maken krijgen. Deel uit de serie 'Kief de goaltjesdief'. Goed geschreven en spannend verhaal voor voetballiefhebbers, waar net iets meer in gebeurd dan alleen voetballen. Prettig leesbaar verhaal, verdeeld in korte genummerde hoofdstukken. De bladspiegel is ruim en overzichtelijk. Het verhaal is verlevendigd met sfeervolle zwart-witillustraties. Aantrekkelijk omslag van Doerak die met een voetbal tussen lachende kinderen door rent. Vanaf ca. 7 jaar. Gedrukt in lettertype Dyslexie.

Specificaties

Nederlands | 9789463240819 | 54 pagina's

Titel Schoolvoetbal [Dyslexie editie]
Auteur Gerard van Gemert
Secundaire auteur Mark Janssen
Type materiaal Boek
Uitgave Deventer : Uitgeverij Dyslexion, [2016]
Overige gegevens 54 pagina's - zwart-wit illustraties - 24 cm
Annotatie Oorspronkelijke uitgave: Hasselt ; Amsterdam : Clavis, (c)2013. - (Kief, de goaltjesdief ; dl. 7) - Tekst opgemaakt in een dyslexie lettertype
ISBN 9789463240819
PPN 403914868
Genre sport - dierenleven
Thematrefwoord Voetbal ; Honden
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Kief de goaltjesdief
Boek

Kief de goaltjesdief (2015-...)

vol. 7
Uitgeleend
Gerard van Gemert