Samenwerken als een orkest! 

Training en coaching met klinkend resultaat! Een inspirerende en wervelende klankworkshop waarin aan samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling wordt gewerkt. “In een paar uur spel leer je meer van iemand dan in een jaar conversatie!”

 

klankworkshop

 

Wat ga je doen?
Klanklichaam werkt op muzikale wijze aan samenwerking, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Met verschillende instrumenten, en eventueel ook de stem, gaat u individueel of in groepsverband aan de slag. Door samenspel en/of dirigeren werkt u aan uw persoonlijke doelen: inspirerend leiding geven, constructief samenwerken, steviger in uw schoenen staan, beter communiceren door afstemming. Muziek spreekt hoofd en hart aan en door het ervaringsgericht werken is er direct concreet resultaat.
De muzikale vormen worden afgewisseld met reflectie door gesprekken, individuele opdrachten of andere vormen. Klanklichaam werkt naar aanleiding van de vraag en mogelijkheden op maat: van een eenmalige persoonlijke sessie tot een traject voor teams.

Joep Everts, de drijvende kracht achter Klanklichaam 
Joep Everts is professioneel slagwerker, o.a. bij Het Gelders Orkest, theatermaker, trainer/coach. Naast zijn muzikale ervaring volgde hij diverse opleidingen: trainer met hart en ziel, NLP-practitioner, ITIP 3-jarige opleiding en tal van workshops en seminars. Zijn missie is mensen te verbinden, met zichzelf en anderen, om zo een bijdrage te leveren aan een harmonieuze en evenwichtige wereld.

joepeverts

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie is de workshop en wat heb je nodig? 
Groepen en teams die op een uitdagende en speelse manier serieus willen leren en ontwikkelen. Waarin kunst een andere blik op de realiteit biedt en nieuwe inzichten en vaardigheden ruimte bieden voor groei en ontwikkeling.

Wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?
Een unieke workshop met een duur van 1 tot 3 uur en catering naar keus in een zaal in het bijzondere gebouw van Rozet waar heerlijk muziek gemaakt kan worden.

Wat zijn de kosten?
Deze hangt af van de grootte van de groep, de tijdsduur en de gebruikte instrumenten. Klanklichaam werkt naar aanleiding van de vraag en mogelijkheden op maat: van een tussentijdse energizer tot meerdere dagdelen. Een gesprek is onderdeel van de workshop om vraag en aanbod zo optimaal mogelijk af te stemmen.

Neem voor meer informatie of een offerte op maat contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..