Kennismakingscursussen op het gebied van taal, cultuur of erfgoed

Heb jij een idee voor een kennismakingsworkshop of cursus op het gebied van taal, cultuur of erfgoed voor diverse doelgroepen? Dan werken we graag met je samen.

Wat?

Rozet ondersteunt en faciliteert jou als docent graag bij workshops of cursussen waarbij een leven lang leren en ontwikkelen centraal staat.
Belangrijk hierbij is dat jouw aanbod voldoet aan de twee onderstaande voorwaarden:
1. Er is een link met taal, cultuur of erfgoed;
2. Het is aanvullend op hetgeen er op dit gebied in Arnhem al is.

Hoe?

Voldoet jouw aanbod aan de voorwaarden? Dan bekijk je samen met de programmamaker welke doelgroep we willen bereiken en hoe we jouw cursus of workshop in de markt gaan zetten. Rozet zorgt voor de organisatie en cursusadministratie van jouw activiteit. Jij zorgt voor de inhoud van jouw cursus of workshop, Rozet zorgt voor alles eromheen. Handig!

Organisatie cursus door Rozet

Wij zorgen ervoor dat er een geschikt leslokaal voor jou is gereserveerd. Alle leslokalen beschikken over een smartboard, een flipover en een kapstok. Heb je nog andere dingen nodig? Dan overleggen we over de mogelijkheden. We plaatsen jouw cursus in de agenda van Rozet en we regelen de inschrijvingen. Ook hier heb jij dus geen omkijken naar. Rozet zorgt voor de cursusadministratie. Dit betekent dat de cursusprijs het aantal deelnemers door Rozet wordt vastgesteld. Wij houden bij of er genoeg aanmeldingen zijn voor de cursus. Binnen uiterlijk 5 werkdagen bespreken we dit met jou.

Afspraken

In een afsprakenbrief leggen we afspraken vast over vergoeding, reiskosten, annulering, uren etc.

PR & communicatie

Rozet maakt gebruik van verschillende communicatiekanalen om cursussen en workhops bij het publiek bekend te maken.
Denk hierbij aan middelen als de website, socials, nieuwsbrieven en andere campagnes.

Met wie neem je contact op?

Irjan Donkersloot
E-mailadres: irjan.donkersloot@rozet.nl
Telefoonnummer: 06-34298385
of bel Rozet op het centrale nummer: 026-3543100