07 september 2022

Conferentie Samen Thuis in Taal

Conferentie Samen Thuis in Taal
Klik op de foto voor een vergroting

De woordenschat van sommige kinderen in je groep is te klein. Het zou volgens jou beter zijn als ouders meer voorlezen aan hun kinderen, maar het lukt je maar niet om de ouders zo ver te krijgen. Herken je dat?

Graag attenderen we je op de conferentie Samen Thuis in Taal over de samenwerking met ouders aan een taalrijke omgeving. Elk jaar organiseren we in Rozet met de partners van 100% Geletterd en Samen voor Taal een congres met een speels en interactief programma over dit onderwerp. Dit jaar is dat op woensdag 19 oktober is van 14.30 tot 17.30.

Hoe help je met elkaar het kind het beste? Hoe vergroot je samen de woordenschat van kinderen? Wat werkt goed in de samenwerking met ouders? En wat betekent het eigenlijk om laaggeletterd te zijn?

Na deze conferentie weet je wat goed werkt bij het samenwerken met ouders aan de taalontwikkeling jonge kinderen. Je ontmoet ervaringsdeskundigen en wisselt met collega’s ervaringen uit. Van collega’s hoor je wat bewezen effectief is om de thuisomgeving van kinderen taalrijker te maken. Je praat met ouders over hun ervaringen en ervaart spelenderwijs wat het betekent om laaggeletterd te zijn.

Wil je ook een uitnodiging voor de conferentie ontvangen met de aanmeldingslink? Stuur dan een mailtje naar communicatie@rozet.nl. Je bent van harte welkom!

Deel dit item