Taal: leesplezier in de klas

Kinderen die lezen leuk vinden, lezen meer. Dat maakt ze taalvaardiger. En daar hebben ze hun leven lang plezier van. Wij vergroten graag samen met jou het leesplezier en de informatie- en mediawijsheid van leerlingen.

Leesplezier in de klas

Met ons educatief abonnement heb je alle middelen binnen handbereik om het leesplezier en de mediawijsheid van je groep te verbeteren.

Collecties reserveren

Je kunt ons aanbod themacollecties en vertelplaten online bekijken en direct reserveren. Maak je keuze of kies voor maatwerk. Bekijk ook onze lessuggesties bij de collecties.

Taalactiviteiten

Ons aanbod op het gebied van taal wordt vernieuwd. Wat vind je als school belangrijk op het gebied van taalontwikkeling en leesbevordering? Hoe kunnen wij daarbij helpen? In het najaar van 2018 hebben we de behoefte van scholen gepeild om het nieuwe aanbod vorm te kunnen geven. We houden je op de hoogte. Bekijk het huidige aanbod taalactiviteiten.

Werkstuk of spreekbeurt?

Gaan je leerlingen een werkstuk of spreekbeurt houden? Op de website van de online bibliotheek vinden ze betrouwbare informatie, informatieve boeken en filmpjes. Ieder onderwerp is er voor groep 5/6, groep 7/8 en klas 1/2 (voortgezet onderwijs). Dus altijd informatie die past!

Leesplezier in de klas