Arnhemse Voorleeswedstrijd

Word jij de volgende Arnhemse voorleeskampioen?

Arnhemse Voorleeswedstrijd 2023

De winnares van de Arnhemse Voorleeswedstrijd 2023 is geworden Elise Vriezema uit groep 7 van de basisschool Kunstrijk. Gefeliciteerd Elise!

Arnhemse Voorleeswedstrijd 2023

Arnhemse Voorleeswedstrijd 2022

De winnares van de Arnhemse Voorleeswedstrijd 2022 is geworden Pretty Khawary uit groep 8 van de Mozaïekschool, locatie Eimerssingel. Van harte gefeliciteerd!

Arnhemse Voorleeswedstrijd 2022

NIEUW!

Sinds dit jaar hebben wij iets nieuws: een kleinschalige wedstrijd voor groep 5 en 6. Door het organiseren van een kleinschalige wedstrijd binnen de school of in samenwerking met scholen uit de wijk (eventueel met onze hulp), hopen we deze leerlingen wat eerder kennis te laten maken met een voorleeswedstrijd. Wij denken dat dit de leerlingen enthousiasmeert mee te doen met de AVW.

De plezierige spanning én het enthousiasme van de supporters maken de wedstrijd onvergetelijk voor de leerlingen. Is het niet super tof als je je Arnhemse schoolkampioen mag noemen?!  En meedoen is leuk, het prikkelt je fantasie, je krijgt er meer zelfvertrouwen van, spreekbeurt geven wordt een heel stuk makkelijker en je gaat mooie nieuwe boeken ontdekken

VOORLEESWORKSHOP VOOR GROEP 5 EN 6, EN 7 EN 8 (vrijblijvend)

Wat houdt deze workshop in: wij sturen sowieso 5 leuke boeken naar de deelnemende school, ook voor de groepen 5 en 6 wanneer zij deelnemen aan de wedstrijden. Ze worden uiterlijk bezorgd in de maand december. Tijdens de voorleesworkshop (gratis 60 min) geven wij tips over het voorlezen en leggen uit waar juryleden naar kijken. Heb je interesse in de voorleesworkshop dan kun je dit aangeven in het formulier.

Ben je benieuwd naar wat je na de workshop geleerd hebt, lees het hier.

Arnhemse Voorleeswedstrijd 2021

Kijk hier naar ons 20ste editie van de Arnhemse Voorleeswedstrijd 2021! Een feest om naar te kijken.