Goed Verhaal.

Wil je met jouw presentatie impact maken op jouw publiek? Wil je dat jouw verhaal raakt? Wil je met jouw verhaal mensen in beweging krijgen? Volg dan de training Goed Verhaal.

Spreken als een “TedX-er” is tegenwoordig de nieuwe standaard wil je mensen in beweging krijgen. Met de training Goed Verhaal. leer je het geheim van een goed verhaal en om vanuit jouw eigenheid jouw boodschap te communiceren. Door de inzet van outofthebox-theatertechnieken krijg je jouw verhaal zoals het hoort, dichtbij jezelf. Je leert zonder slides te presenteren. Een verhaal waarmee je gegarandeerd impact zal hebben op jouw publiek!

Twee trainers, zowel acteur als regisseur, begeleiden de training. Samen met jou geven ze vorm en inhoud aan jouw verhaal met hun theater expertise. De training Goed Verhaal. start met een kennismakingsgesprek met de trainers, bij Rozet of op de locatie van de deelnemer(s). Hierna volgen er drie repetities van twee uur op de locatie Rozet. We sluiten de training af met een afsluitende presentatie, de Generale, voor jouw publiek. Tijdsinvestering Vier dagdelen (circa 12 uur).

Interesse? Wil je meer weten over ‘Goed Verhaal.’ en hoe het voor jezelf en/of je collega’s een meerwaarde heeft? Neem contact op met Patrick Ellenbroek (Marketeer Rozet) via 06 – 8278 3310 of Patrick.Ellenbroek@Rozet.nl.