Arnhemse Stadsgesprekken

Arnhemse Stadsgesprekken

Tijdens de Arnhemse Stadsgesprekken zoomen we in op en gaan we in gesprek over wat er speelt, leeft en actueel is. Samen met Arnhemmers. Met hun eigen verhaal, ervaringen of kijk op de onderwerpen.

Meer info over Arnhemse Stadsgesprekken vind je via deze link.

Tijdens dit Stadsgesprek spreken we over hoe het is om jong te zijn en in armoede te leven. Hoe deal je daar mee? Welk effect heeft het op je dagelijkse leven? We gaan in gesprek met ervaringsdeskundigen en professionals.

Rozet – Plein op 3 – 19.30 uur – gratis entree

Wil je Stadsgesprekken bijwonen of meepraten, meld je dan aan via: deze link.


Gegevens

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Dinsdag 7 feb. 2023 19:30 - 21:00

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Keti Koti - Vrijheidscollege - Jeangu Macrooy

Keti Koti - Vrijheidscollege - Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy (1993) is een Nederlandse zanger en songwriter. Hij is onder andere bekend van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2021. In 2014 vertrok hij vanuit Suriname naar Nederland, waar hij zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ uitbracht. Dit leverde hem de titel 3FM Talent op, naast een nominatie voor de Edison Pop als Beste Nieuwkomer. In 2017 bracht Jeangu zijn debuutalbum 'High On You' uit en sindsdien speelde hij op verschillende grote festivals als Lowlands, North Sea Jazz en Eurosonic Noorderslag. Eind 2022 heeft Jeangu Macrooy zijn derde studio album ‘Summer Moon’ uitgebracht, zijn meest openhartige plaat tot nu toe. Jeangu's Keti Koti Vrijheidscollege gaat over de herdenking van de afschaffing van de slavernij 150 jaar geleden, en de enorme impact die het Nederlandse slavernijverleden nog steeds heeft voor veel mensen van kleur vandaag de dag.Deelname is gratis, meld je wel even aan.Dit vrijheidscollege wordt mede mogelijk gemaakt door Comité 30 juni-1 juli Arnhem.

8 juni 19:30 - 21:30
Rozet Centrum
Arnhemse Stadsgesprekken

Arnhemse Stadsgesprekken

Tijdens de Arnhemse Stadsgesprekken zoomen we in op en gaan we in gesprek over wat er speelt, leeft en actueel is.

4 juli 19:30 - 21:00
Rozet Centrum
Digislimmer

Digislimmer

Wil jij graag leren hoe je omgaat met een telefoon, tablet of laptop? Doe dan mee aan de gratis cursus Digislimmer.

6 september - 4 oktober
4 sessies
Huis voor de Wijk