Leerkrachten

Leerlingen enthousiast maken - én houden - voor muziek, taal, geschiedenis en cultuur valt soms niet mee. We denken graag mee en ontwikkelen samen met jou rondleidingen, leuke lesactiviteiten, trainingen en nog veel meer. Ook verzorgen we trainingen en inspiratiedagen voor jou als leerkracht. Hiermee kun je je professionele kennis verdiepen en doe je nieuwe ideeën op voor jouw lessen.

Leerkrachten

Ontwikkelkaarten voor kunstlessen

De set ontwikkelkaarten voor kunstlessen in het basisonderwijsis een instrument voor leerkrachten om op een eenvoudige manier eigen kunstlessen te ontwikkelen.

De kaartenset bevat 150 inspirerende kaarten. Hiermee kan je verschillende lessen ontwerpen binnen de vakken dans, beeldend, muziek, theater en taal. Het is dus geen methode, maar een hulpmiddel om procesgerichte, vakoverstijgende lessen te ontwikkelen. Deze lessen kun je laten aansluiten bij gebruikte methodes voor bijvoorbeeld taal, rekenen en de zaakvakken.

Bij deze kaartenset zit een praktische en inspirerende training die bestaat uit twee bijeenkomsten. Zo kun je direct aan de slag!

Prijzen

Scholen in Arnhem:
2 trainingen en 3 complete sets ontwikkelkaarten Arnhemse scholen
€ 1.000,-

Scholen buiten Arnhem:
2 trainingen en 3 complete sets ontwikkelkaarten
€ 1.500,-

Klik hier voor een inkijkexemplaar

Ben je benieuwd wat de ontwikkelkaarten en de bijbehorende training zouden kunnen bijdragen aan jouw onderwijs? Maak een afspraak met de Rozet consulent van jouw school of mail naar: nataschenka.leclercq@rozet.nl