Bezoek het Erfgoedcentrum

Zoek je een dagje uit? Of doe je een onderzoek? Interesse in Arnhem en omgeving? Bezoek het Erfgoedcentrum in Rozet en een leuke en leerzame dag is gegarandeerd! Op inspirerende wijze is verleden, heden en toekomst hier verbonden. De geschiedenis van Arnhem en omgeving komt tot leven, van toen tot nu, voor jong en oud, aan de hand van unieke voorwerpen en verhalen uit de collecties van Museum Arnhem en de Gelderland Bibliotheek.

Bezoek het Erfgoedcentrum

Verhalen komen tot leven!

Verhalen van vroeger saai? Helemaal niet! In het Erfgoedcentrum in Rozet komen verhalen tot leven. Kom met je familie en reis door het spannende verleden van Gelderland en Arnhem in het erfgoedcentrum. Kijk rond samen met je familie en sluit af met wat lekkers in ons café. De toegang is gratis!

Erfgoedcentrum op 2 verdiepingen

Je vindt het Erfgoedcentrum op verdieping -1 van Rozet, in het souterrain. Het Arnhems stadspanorama, ook onderdeel van het Erfgoedcentrum, vind je op verdieping 5.

Openingstijden
Maandag 13.00 tot 18.00
Dinsdag 10.00 tot 18.00
Woensdag 10.00 tot 18.00
Donderdag 10.00 tot 18.00
Vrijdag 10.00 tot 18.00
Zaterdag 10.00 tot 17.00
Zondag Gesloten

Bezoek het Stadspanorama

Samen met je vrienden Arnhem zien zoals niet eerder? Boven in Rozet, vanaf het dakterras op de 5de verdieping, wordt je verrast met een indrukwekkend uitzicht over de stad en wijde omgeving. De geschiedenis aan je voeten, zowel binnen als buiten.

Kom samen met je vrienden of alleen! Een leuke en leerzame dag gegarandeerd. Er is altijd wat te doen in Rozet van rondleidingen tot aan evenementen.

Bezoek het Stadspanorama