Zakelijk

Zoek je een locatie voor een creatieve vergadering of een onvergetelijk evenement voor je klanten? Dan ben je bij Rozet aan het juiste adres; het is dé plek waar verbindingen worden gelegd. We bieden diverse arrangementen aan voor uiteenlopende doeleinden. Of wil je als ondernemer bijdragen aan een sterker klimaat van Arnhem? Word dan partner van Rozet! De fondsen die Rozet als non-profitorganisatie dankzij deze samenwerking verwerft, worden volledig benut om de doelstellingen rond taal, kunst en erfgoed te realiseren.

Zakelijk

Rozet in het centrum van Arnhem

Rozet is een levendig cultuurhuis middenin de stad. Rozet is ook een non-profitorganisatie en goed doel met ANBI-status. Het is gevestigd in een gebouw ontworpen door Neutelings Riedijk Architecten. Eerder riep de Branchevereniging voor Nederlandse Architectenbureaus (BNA) het uit tot het Beste Gebouw van Nederland. Rozet ontving van De Architect en partners de ARC14 interieur award.

Rozet is een bijzondere locatie om jouw gasten te ontvangen. Naast heerlijk eten en drinken kunnen we elementen van taal, kunst en erfgoed toevoegen aan je bijeenkomst.

Rozet in het centrum van Arnhem

Persoonlijk en op maat

We doen er bij Rozet alles aan om je volledig te ontzorgen. Persoonlijk contact om samen iets moois te creëren of te organiseren is hierbij altijd ons uitgangspunt. Wil je jouw evenement uitbreiden met een creatieve workshop, lezing of een rondleiding door het Rozetgebouw? Dat kan!

Ieder evenement is anders, daarom maken we offertes altijd op maat. Om je een indicatie te geven werken we met richtprijzen van de ruimtes. Na ons eerste contact zorgen we voor een complete prijsopgave.

Rozet is centraal gelegen in de binnenstad van Arnhem. Het centraal station van Arnhem ligt op 5 minuten loopafstand en er stopt een bus vlak voor de deur. Ook voor bezoekers met de auto zijn we goed te bereiken. Parkeren kan in Parkeergarage Rozet. Overnachten is mogelijk bij Holiday Inn, naast het Rozetgebouw.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Persoonlijk en op maat

Nieuws | Zakelijk

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen

04 april 2022

Publieksacademie: Leven Lang Ontwikkelen

Ondernemers Kontakt Arnhem (OKA) en Rozet organiseren op maandag 4 april 2022 een inspirerende en leerzame bijeenkomst over Leven Lang Ontwikkelen in de huidige arbeidsmarkt. Om talenten optimaal te benutten, inzetbaar te houden en ontwikkeling van medewerkers te stimuleren. Ben je ondernemer, HRM professional binnen een organisatie, of professional met expertise in Leven Lang Ontwikkelen? Dan mag je deze bijeenkomst op maandag 4 april 2022 ab-so-luut niet missen.

EHBorrel – Eerste hulp bij ondernemen borrel op 17 maart

17 maart 2022

EHBorrel – Eerste hulp bij ondernemen borrel op 17 maart

Rozet is partner van Startclub Arnhem. Voor alle ondernemers (in spé) die wel wat “eerste hulp” kunnen gebruiken om hun idee om te zetten tot een succes, organiseren Startclub Arnhem en ZP Arnhem samen de gratis ‘Eerste Hulp Bij Ondernemen’ Borrel: de EHBorrel