Faciliteiten

Een culturele omgeving werkt inspirerend. Van een sneldichter die de notulen van de vergadering verdicht tot het verzamelen van een passende collectie boeken in onze bibliotheek. Kunstenaars, tekenaars, schrijvers, fotografen… ze geven jouw boodschap verdieping. En dat geeft pas echt ruimte! Een vergadering organiseren kan in een van onze unieke ruimtes. Ook hebben we voldoende inspirerende ruimtes om plenair te starten, waarna je je kunt verspreiden over verschillende ruimtes.

Faciliteiten

Ruimtes waar creativiteit bloeit

Laat je inspireren door de energie in het Rozetgebouw, waar jong en oud zich thuis voelt en creativiteit bloeit. Rozet zorgt met haar unieke ruimtes voor een bijzondere beleving tijdens creatieve vergaderingen, workshops en zakelijke en culturele evenementen.

Rozet is een non-profitinstelling. De fondsen die Rozet via verhuur ontvangt, dragen direct bij aan de realisatie van onze doelstellingen op het gebied van taal, kunst en erfgoed.

Ruimtes waar creativiteit bloeit

Creatieve aanvulling

Een creatieve klankworkshop aanvullend op je vergadering? Dat klinkt toch bijzonder goed? Bij Rozet kunnen we dit verzorgen. En omdat iedere bijeenkomst anders is, hebben we geen standaardpakketten. We denken namelijk graag mee over het doel van jouw bijeenkomst, zodat we tot een mooie creatieve aanvulling kunnen komen.

Creatieve aanvulling

Lekker eten & drinken

Samen een hapje en een drankje doen zorgt voor verbinding. Of je nu samen wilt ontbijten, lunchen of dineren, in Rozet is alles mogelijk. We werken hierbij samen met onze partner Momento.

Momento

Met liefde voor eten bereidt Momento overheerlijke seizoensgerechten. De mogelijkheden zijn legio en helemaal af te stemmen op jouw wensen. We bespreken het graag met je.

Lekker eten & drinken

Livestreaming van events

Ben je op zoek naar een mogelijkheid om je event live te streamen? Om je medewerkers, relaties of (potentiële) klanten vanuit huis te laten meekijken en deelnemen? Dan ben je bij Rozet aan het juiste adres.

Vanuit een van onze zalen (of vanuit je eigen kantoorpand) nemen we events, bijeenkomsten of productpresentaties op of zenden we live uit (streamen). Zo kunnen alle genodigden alles meekrijgen en zelfs participeren. Wij verzorgen een professionele setting waarin de gewenste camera-opstelling, sfeer, regie, geluid en belichting door ons wordt geregeld. Dat scheelt een hoop zorgen.

Livestreaming van events