Rozet voor het Onderwijs

Voor de vorming van jonge mensen tot kritische volwassenen is taal, kunst en erfgoed onmisbaar. Rozet is partner van alle onderwijsinstellingen in Arnhem. Samen versterken we de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. We spelen in op de actuele ontwikkelingen in de Arnhemse samenleving. Rozet adviseert, ontwikkelt en biedt uiteenlopende diensten.

Rozet voor het Onderwijs

Samenwerken?

Hoe breng je taal, kunst en erfgoed op inspirerende wijze in je klas? En hoe kun je het curriculum van je school hiermee (duurzaam) verrijken? Samen met jou ontwikkelt Rozet projecten die zijn afgestemd op de vraag van jouw school.

Hoe?

Elke Arnhemse school heeft een vaste adviseur van Rozet. Samenwerking staat voorop, met de scholen en de culturele aanbieders. Met professionals uit het onderwijs en de cultuursector organiseren we de taal-, kunst- en erfgoedactiviteiten. Voor Arnhemmers van twee tot vijfentwintig jaar. Kant-en-klaar en op maat gemaakt. Voor formeel en non-formeel onderwijs.

Ook informeert Rozet over nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in beleid en financiering. We delen de laatste inzichten over prikkelende en betekenisvolle cultuureducatie, organiseren netwerkdagen en bieden trainingen aan.

Verder maken we een paar keer een nieuwsbrief voor de professionals in de kinderopvang en het onderwijs. Wil je deze nieuwsbrieven lezen of ontvangen? Via de knop hieronder vind je de nieuwsbrieven voor medewerkers in de voor- en vroegschoolse educatie, het primair onderwijs en het voortgezet onderwijs.

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Snel naar:

Educatief aanbod + materiaal

Educatief aanbod + materiaal

Financiering

Financiering

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Netwerk en training

Netwerk en training

Kinderjury 2024

Kinderjury 2024