TBR Event met Rima Orie

TBR Event met Rima Orie


YA BOOKLOVERS opgelet! Op 18 september – in de Boekenweek van Jongeren – de eerste editie van het The Bookclub Rozet EVENT!

Hoofdgast van de avond is niemand minder dan Rima Orie, schrijfster van de super populaire fantasythrillers De Zwendelprins en In het vervloekte hart. Rima wordt geïnterviewd door de bekende booktokker Nora. Natuurlijk kun je ook zelf een vraag stellen of je boek laten signeren.

Bookclub en swap

Na het interview starten we de 1e bookclub waarin we het boek In het Vervloekte Hart bespreken met special guest Rima Orie.

Heb je YA-boeken over, neem ze mee voor de boekenswap en ruil ze met andere lezers.

Ook kun je boekenprijzen winnen, mooie nieuwe titels lenen of kopen, leuke bookish goodies scoren en je goodiebag vullen met vers leesvoer en leuke herinneringen.

Het TBR Event vindt plaats op de 3e etage van Rozet centrum.

Het event is helemaal gratis, maar aanmelden is verplicht. Inclusief thee en koekjes!  Foto (C) Ester Gebuis

Gegevens

Rozet Centrum
Kortestraat 16
6811 EP Arnhem
Maandag 18 sep. 2023 19:00 - 21:30

Gerelateerde evenementen

Komende activiteiten

Het verhaal van Gelderland

Het verhaal van Gelderland

Ben je ook benieuwd welke indrukwekkende sporen de Romeinen langs de grote Gelderse rivieren achterlieten? Hoe machtig het hertogdom Gelre in de late middeleeuwen was en welke hoofdrol Gelderland speelde in de Tachtigjarige Oorlog? In vier avonden neemt historicus en programmamaker bij Omroep Gelderland René Arendsen je samen met een aantal gastsprekers mee door de Gelderse geschiedenis. Hij doet dat aan de hand van de vierdelige boekenreeks Verhaal van Gelderland. Iedere avond staat één tijdvak centraal.

26 september - 24 oktober
4 sessies
Rozet Centrum
De Muziekmakerij

De Muziekmakerij

De Muziekmakerij is de muziekschool voor Arnhem en omgeving. Wil jij ook gaan zingen of een instrument leren bespelen?

Meld je het gehele jaar aan
Rozet Centrum
The Big Draw - expo Fungi and Lichen Drawings | Eureka!

The Big Draw - expo Fungi and Lichen Drawings | Eureka!

Marieke Noort is artistiek gedreven door natuur en hoe we daar als mens mee omgaan. Daaruit ontstaan tekeningen vrij naar korstmossen, wieren, schimmels en paddenstoelen met oliepastels en kleurpotlood op papier en kartonnen verpakkingen, waarmee zij ook monoprints en collages maakt. Ze verwijzen naar plattegronden, gebouwen en tuinen. Marieke gebruikt zoveel mogelijk restmateriaal zoals verpakkingen en probeert zo min mogelijk nieuwe kunstenaarsmaterialen te kopen.Het werk van Marieke is ook te zien in onze expositie Eureka. Tot en met 15 december

16 september - 15 december
Rozet Centrum

Terugkerende activiteiten

Expositie | Arne Hendriks - The Incredible Shrinking Man

Expositie | Arne Hendriks - The Incredible Shrinking Man

Rozet Centrum
Arnhems Uurtje Cultuur - online

Arnhems Uurtje Cultuur - online

ONLINE