Kleine momenten van groot geluk
Boek

Kleine momenten van groot geluk wat ik heb geleerd in Bhutan, het gelukkigste koninkrijk op aarde (cop. 2011)/ Lisa Napoli, [vert. uit het Engels Emilin Lap]

Persoonlijk reisverslag naar Bhutan van een Amerikaanse journaliste, die op zoek gaat naar voldoening en spiritualiteit.

Recensie

Een persoonlijk document van de reis van een vrouw naar zichzelf. In ruim 200 pagina's vertelt journaliste Lisa Napoli van o.a. The New York Times over haar midlifecrisis en hoe zij eruit kwam, dankzij een toevallige ontmoeting met een oude kennis die haar naar het kleine boeddhistische land Bhutan in de Himalaya bracht. Bhutan, waar het Bruto Nationaal Geluk gemeten wordt in plaats van een economische standaard. Persoonlijke ervaringen en vergelijkingen tussen Bhutan en thuishaven Los Angeles worden afgewisseld met feitelijkheden over en geschiedenis van Bhutan. Bijzondere ontmoetingen die veronderstellingen onderuit halen, verhalen die ontroeren en doen lachen en de openheid waarmee Napoli vertelt over haar twijfels, maken het boek tot een prettig leesbaar geheel.

Specificaties

Nederlands | 9789022995372

Titel Kleine momenten van groot geluk : wat ik heb geleerd in Bhutan, het gelukkigste koninkrijk op aarde
Auteur Lisa Napoli
Secundaire auteur Emilin Lap
Type materiaal Boek
Uitgave Utrecht : Lev., cop. 2011
Overige gegevens 245 p - 22 cm
Annotatie Met lit. opg - Vert. van: Radio Shangri-la. - Cop. 2010
ISBN 9789022995372
PPN 330153900
Rubriekscode Bhutan 992
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Bhutan; Reisbeschrijvingen ; Spiritualiteit
PIM Rubriek Landen en Volken
PIM Trefwoord Bhutan