Raadgever osteopathie
Boek

Raadgever osteopathie (cop. 2011)/ Michaël Ghanem, [vert. uit het Frans: Sabine Van Humbeeck]

Praktische en medische informatie over de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze manuele, diagnostische behandelmethode.

Aanwezigheid

Recensie

Osteopathie is een manuele, diagnostische behandelmethode die door diverse artsen en fysiotherapeuten die hiervoor speciaal zijn opgeleid, wordt toegepast als aanvulling op het reguliere pakket aan behandelingen. Osteopathie is vanuit Amerika naar Nederland en België gekomen. Het indicatiegebied is zeer divers en met zeer goede resultaten kunnen verstuikingen, geboortetrauma's bij baby's, verzakkingen, rugpijnen, migraine enzovoort worden behandeld. In België en in Nederland zijn goede opleidingen hiertoe en ook zijn deze behandelaars verenigd in beroepsorganisaties. Dit boek geeft een goed inzicht in de werking en de mogelijkheden van osteopathie, mede door de diverse opgenomen, concrete voorbeelden en de aanvulling van goede tekeningen. Het boek is niet bedoeld als zelfhulpgids voor patiënten om met deze methode zelf aan de gang te gaan. Bestemd voor artsen, verwijzers in de zorg en als nadere informatie voor patiënten.

Specificaties

Nederlands | 9789044727838

Titel Raadgever osteopathie
Uniforme titel Osteopathie
Auteur Michaël Ghanem
Secundaire auteur Sabine Van Humbeeck
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2011
Overige gegevens 177 p - ill - 23 cm
Annotatie Met reg - Vert. van: Peut-on tout soigner par l'ostéopathie? . - Hachette Livre, cop 2008. - (Hachette Pratique)
ISBN 9789044727838
PPN 334422426
Rubriekscode 611.9
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Osteopathie
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Osteopathie