Let op | de inlogprocedure van je account is gewijzigd
Meer informatie
Leesfontein. Omnibussen. E4, Over mieren en andere dieren
Boek

Leesfontein. Omnibussen. E4, Over mieren en andere dieren (cop. 2010)/ E4, Over mieren en andere dieren / Erik van Os en Elle van Lieshout, [tek.: Remko van der Werf ... et al. ; foto's: Istock], [Omnibussen]

Naast enkele verhalen, een interview met een dierenverzorgster en een briefwisseling zijn er gedichten, moppen en raadsels, bijzondere weetjes, een mierentest, een stripverhaal en een ongewoon recept. Alles met als thema dieren. AVI-E4. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Recensie

Dieren uit onze directe woonomgeving spelen in dit aantrekkelijke boekje de hoofdrol. Naast enkele grappige verhalen, een interview met een dierenverzorgster en een briefwisseling zijn er gedichten, moppen en raadsels, evenals bijzondere weetjes, een mierentest, een stripverhaal en een ongewoon recept. De teksten zijn goed van opbouw, prettig te lezen en - met uitzondering van de verhalen - geschreven in de tegenwoordige tijd. Iedere zin begint op een nieuwe regel, AVI-E4. Er zijn vierentwintig hoofdstukken van twee à drie pagina's die afgesloten worden met een 'stop'handje. Elke rubriek heeft zijn eigen pastelkleurige achtergrond met kader of randversiering. Kleine kleurenfoto's en tekeningetjes in grijstinten staan scheef tussen de teksten. De gekleurde schutbladen zijn bedrukt met getekende afbeeldingen. Voorzien van een inhoudsopgave. Het auteurskoppel schreef vele kleuterboeken, vaak op rijm. De leesmethode 'Leesfontein'* waar dit boekje deel van uitmaakt is voor voortgezet technisch lezen, ontwikkeld voor het christelijk basisonderwijs. Vanaf ca. 7,5 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089011411

Titel Leesfontein. Omnibussen. E4, Over mieren en andere dieren
Auteur Erik van Os
Secundaire auteur Remko van der Werf ; Elle van Lieshout
Type materiaal Boek
Uitgave Heerenveen : Groen Educatief, cop. 2010
Overige gegevens 56 p - ill - 22 cm
ISBN 9789089011411
PPN 332764850
Genre dierenleven - protestants milieu
Thematrefwoord Dieren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Leesfontein. Omnibussen
Boek

Leesfontein. Omnibussen (2010-...)

vol.
Uitgeleend