Leesfontein. Omnibussen. M4, Tijd voor vrije tijd!
Boek

Leesfontein. Omnibussen. M4, Tijd voor vrije tijd! (cop. 2010)/ Mireille Geus ; [tek.: Peter van Harmelen ; foto's: Istock ; eindred.: Petra van Nederpelt ... et al.]

Raadsels, gedichten, korte verhaaltjes en recepten met als thema vrije tijd. Met zwart-witillustraties en kleurenfoto's. AVI-M4. Vanaf ca. 7 jaar.

Recensie

Allerlei vormen van vrije tijd spelen een rol in dit boekje voor beginnende lezertjes. Zo wordt er in 24 korte afgeronde hoofdstukjes aandacht besteed aan spelen, hobby's, vriendschap, logeren, huisdieren en sport. Elk hoofdstukje heeft een andere vorm. Zo zijn er korte verhaaltjes, gedichtjes, samenspraakjes, kinderportretten zoals dat in vriendenboekjes gedaan wordt, zeer eenvoudige kookrecepten, enz. De pagina's zien er fleurig uit met mooie gekleurde kaders en een tekst, die opgesierd is met kleine zwart-witte pentekeningen en leuke kleine kleurenfoto's van kinderen en dieren. De genummerde hoofdstukjes zijn getiteld. Voor in het boekje bevindt zich een inhoudsopgave. De tekst is gedrukt in een duidelijk schreefloos lettertype, AVI-M4. Ruime bladspiegel. Een leuk stevig gebonden boekje uit de leesserie 'Leesfontein'*, een speciale methode voor de ontwikkeling van de technische leesvaardigheid volgens AVI-normen voor protestants-christelijk en reformatorisch onderwijs. Leesoefenstof na ca. een jaar leesonderwijs. Vanaf ca. 7 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089011404

Titel Leesfontein. Omnibussen. M4, Tijd voor vrije tijd!
Auteur Mireille Geus
Secundaire auteur Peter van Harmelen ; Petra van Nederpelt
Type materiaal Boek
Uitgave Heerenveen : Groen Educatief, cop. 2010
Overige gegevens 56 p - ill - 22 cm
ISBN 9789089011404
PPN 332757161
Genre protestants milieu
Thematrefwoord Spelen
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Leesfontein. Omnibussen
Boek

Leesfontein. Omnibussen (2010-...)

vol.
Uitgeleend