Een geheim op zolder {Boek + CD]
Boek

Een geheim op zolder {Boek + CD] (2011)/ Eric-Jan Lens, [ill.: Johan Klungel]

Daan logeert bij zijn oom. Er gebeuren griezelige dingen. Dan ontdekt hij een brief met een geheim. Verhaal in korte zinnen en gemakkelijke woorden. AVI-E3. Vanaf ca. 9 jaar.

Recensie

Daan gaat een paar dagen bij zijn oom en diens huishoudster logeren, maar de logeerpartij loopt uit op een griezelig avontuur, omdat er op de meest onverwachte momenten spookachtige figuren opduiken. Daarom gaat Daan op onderzoek uit en ontdekt een geheimzinnige brief. Dit boek is een deel van de serie 'Zoeklicht'*, geschreven voor kinderen van de bovenbouw die moeite hebben met lezen. Korte hoofdstukken, korte enkelvoudige zinnen en geen moeilijke woorden, AVI-E3. Iedere zin begint op een nieuwe regel en de marges zijn ruim. De paginagrote zwart-wittekeningen ondersteunen de tekst op een goede manier. Met twee cd's waarop het verhaal op AVI-niveau wordt voorlezen. Het is een spannend verhaal dat veel kinderen zal aanspreken. De auteur schreef eerder voor deze serie het boek 'Fiets foetsie'. Vanaf ca. 9 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048708116

Titel Een geheim op zolder {Boek + CD]
Auteur Eric-Jan Lens
Secundaire auteur Johan Klungel
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Tilburg : Zwijsen, 2011
Overige gegevens 45 p - ill - 22 cm - 2 CD's
ISBN 9789048708116
PPN 333978307
Thematrefwoord Logeren
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Zoeklicht
Boek

Zoeklicht (1983-...)

Serie leesboekjes voor kinderen van 10-14 jaar van leestechnisch eenvoudig niveau. Bruikbaar voor moeilijk lezenden en geestelijk gehandicapten.

vol. Thriller
Uitgeleend