Vele levens, vele meesters
Boek

Vele levens, vele meesters (cop. 2011)/ Brian L. Weiss, [vert. uit het Engels: Jaromir Schneider]

Een traditioneel opgeleide Amerikaanse psychiater wordt in zijn praktijk geconfronteerd met een patiënte die zich eerdere levens herinnert waardoor hij zijn mening daarover moet herzien.

Aanwezigheid

Recensie

De traditionele geneeskunst, in het bijzonder de psychiatrie en psychologie, staat gereserveerd tegenover behandelingen, waarbij gebeurtenissen uit eerdere levens als een vorm van genezen een rol spelen. De auteur van voorliggend boek, een gerespecteerd Amerikaans psychiater, heeft zijn blik op zijn vakgebied radicaal moeten bijstellen door de ervaringen met een patiënte, die zijn hulp inriep voor haar fobieën. Een conventionele psychotherapie sloeg niet aan. Onder hypnose echter begon de jonge vrouw zich ervaringen uit eerdere levens te herinneren, die de oorzaak vormden van haar angsten in dit leven. Zijn aanvankelijke scepsis sloeg om in begrip op het moment dat zij berichten ging doorgeven van zogenoemde Meesters, die op een astraal niveau opereren. Met name onthullingen over zijn familie maakten aan zijn twijfel een einde. Door het toepassen van reïncarnatie- en regressietherapieën hebben zowel zijn professie als zijn leven meer inhoud gekregen. De toonzetting van het openhartige boek is licht en het taalgebruik eenvoudig. Ruime bladspiegel.

Specificaties

Nederlands | 9789077478318

Titel Vele levens, vele meesters
Auteur Brian L. Weiss
Secundaire auteur Jaromir Schneider
Type materiaal Boek
Uitgave Houten : Zwerk, cop. 2011
Overige gegevens 223 p - 20 cm
Annotatie Oorspr. Nederlandse uitg.: Naarden : Element, 1998 - Vert. van: Many lives, many masters. - New York : Simon & Schuster, 1998
ISBN 9789077478318
PPN 323960146
Rubriekscode 607.39
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Regressietherapie ; Reïncarnatietherapie
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Rencarnatie-therapieReïncarnatie-therapie