Slaap lekker, Tinky Winky!
Boek

Slaap lekker, Tinky Winky! (cop. 2011)/ [from original TV scripts by] Andrew Davenport, [vert. uit het Engels]

Als Teletubbie Tinky Winky wil gaan slapen, ligt Po in zijn bed. Hij gaat op zoek naar een ander plekje. Vierkant hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto's uit de televisieserie. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Teletubbie Tinky Winky wil gaan slapen, maar Po ligt in zijn bed. Hij probeert op andere plekken te slapen, zoals in het bed van Po, op de tafel en de glijbaan. Als Po wakker wordt, lossen ze samen het 'probleem' op. Over deze overbekende tv-figuurtjes in Teletubbieland zijn al veel boekjes verschenen. Dit is een vierkant hard kartonnen peuterboek met afgeronde hoeken en zeven dikke, kartonnen bladzijden. Ze hebben ieder een andere gekleurde achtergrond. De eenvoudige, herkenbare illustraties zijn kleurenfoto's van de vier Teletubbies uit de televisieserie. De een- tot tweeregelige tekst staat in schreefloze, ronde letters boven en/of onder aan de bladzijde. In de afbeelding staan losse eenvoudige uitroepen en 'zinnetjes' zoals: 'Tinky Winky glijbaan!' en 'Tinky Winky bed!'. Het woord slapen komt bijna in iedere zin voor. Het geheel is duidelijk geënt op de televisieserie. Vrolijk kijkboekje voor peuters, deeltje uit een vierdelige serie*. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089417053

Titel Slaap lekker, Tinky Winky!
Secundaire auteur Andrew Davenport
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2011
Overige gegevens [16] p - ill - 18×18 cm
Annotatie Vert. van: Sleep well, Tinky Winky. - London : BBC Worldwide, cop. 2010. - Oorspr. titel: Where can Tinky Winky sleep. - London : BBC Worldwide, 2000
ISBN 9789089417053
PPN 336403585
Thematrefwoord Slapen ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands