De step van Po
Boek

De step van Po (cop. 2011)/ [from original scripts by] Andrew Davenport, [vert. uit het Engels]

Teletubbie Po is aan het steppen. Po gaat langzaam en snel, omhoog en omlaag. Vierkant hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto's uit de televisieserie. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Teletubbie Po is aan het steppen. Po gaat langzaam en snel, omhoog en omlaag; zo worden een aantal tegenstellingen benoemd. Po gaat zo hard dat ze tegen de andere Teletubbies aanbotst. Aan het eind liggen ze met veel plezier over de grond te rollebollen. Het verhaaltje in dit prentenboekje heeft weinig om het lijf, maar het zal peuters zeker aanspreken door de lieve, vrolijke sfeer en de bekendheid van de figuurtjes uit de gelijknamige televisieserie en de uitgebreide merchandising. De illustraties zijn kleurenfoto's uit de serie tegen een felgekleurde achtergrond. De korte teksten staan in een vetgedrukte, ronde letter in of naast de beelden. Deeltje uit een serie vierkante, hardkartonnen peuterboeken met twee afgeronde hoeken, getiteld 'Eerste verhalenboek'*. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089417039

Titel De step van Po
Secundaire auteur Andrew Davenport
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2011
Overige gegevens [16] p - ill - 18×18 cm
Annotatie Vert. van: Po's scooter. - London : BBC Worldwide, cop. 2010. - Oorspr. titel: Po, Po, fast and small. - London : BBC Worldwide, 1998 - Bew. van oorspr. titel: Snelle Po. - Cop. 2004
ISBN 9789089417039
PPN 336403569
Thematrefwoord Tegenstellingen ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands