De stuiterbal van Laa-Laa
Boek

De stuiterbal van Laa-Laa (cop. 2011)/ [from original TV scripts by] Andrew Davenport, [vert. uit het Engels]

De stuiterbal van Teletubbie Laa-Laa stuitert overal tegenaan. Vierkant hardkartonnen prentenboek met kleurenfoto's uit de televisieserie. Vanaf ca. 2 jaar.

Recensie

Laa-Laa de Teletubbie heeft een echte stuiterbal. Hij stuitert steeds weg en overal bovenop. Ze kan hem niet vangen. Gelukkig krijgt ze hulp. Deeltje uit een vierdelige serie peuterboekjes over de Teletubbies*. De Teletubbies zijn al jaren op televisie te bekijken bij Z@ppelin en er is veel merchandising rond de figuurtjes. Het hardkartonnen boekje heeft glanzende bladzijden en twee afgeronde hoeken. De tekst is eenvoudig in korte zinnen in de tegenwoordge tijd. Het duidelijke, schreefloze lettertype is vetgedrukt, soms groot. Voor een jong kind is stuiteren geen eenvoudig woord. De bijpassende illustraties bestaan uit kleurige animaties in primaire en secondaire kleuren, soms paginagroot en soms in een dik gekleurd kader, op een felgekleurde achtergrond. Vanaf ca. 2 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789089417022

Titel De stuiterbal van Laa-Laa
Secundaire auteur Andrew Davenport
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Memphis Belle, cop. 2011
Overige gegevens [16] p - ill - 18×18 cm
Annotatie Vert. van: Laa-Laa's bouncy ball. - London : BBC Worldwide, cop. 2010. - Laa-Laa's very bouncy ball. - London : BBC Worldwide, 2000
ISBN 9789089417022
PPN 336403550
Thematrefwoord Speelgoed ; Fotoprentenboeken
Taal Nederlands