Granny squares haken
Boek

Granny squares haken maak het met oma's vierkantjes (cop. 2011)/ Stephanie Göhr, Melanie Sturm en Barbara Wilder, [red. Vitataal tekst & redactie ; vert. uit het Duits: Ingrid Osephius]

Werkbeschrijvingen met patronen voor het haken van kleine, vierkante lapjes die worden gecombineerd voor het decoreren van allerlei sier- en gebruiksvoorwerpen.

Recensie

Haken en breien zijn weer helemaal in. In dit boek wordt begonnen met voorbeelden en patronen van ouderwetse gehaakte vierkantjes. Daarna worden voorbeelden en patronen gegeven van werkstukken die met deze vierkanten gemaakt kunnen worden: hoesje voor een mobiel, waxinelichtjeshouder, slofjes, mouwen, stola, muts, placemat, mandjes, plaids, tassen en meer. Het is een beetje 'back to the seventies'-stijl, maar haakliefhebbers zullen het leuk vinden deze patronen te maken. Op de laatste twee pagina's worden de steken uitgelegd. Aantrekkelijk haakboek met veel leuke kleurenfoto's; tekst in twee kolommen met in de derde kolom de benodigdheden. Fleurig omslag met foto's van veel van de werkstukken.

Specificaties

Nederlands | 9789058779243

Titel Granny squares haken : maak het met oma's vierkantjes
Auteur Stephanie Göhr
Instelling /Vitataal, Feerwerd
Secundaire auteur Ingrid Osephius ; Melanie Sturm ; Barbara Wilder
Type materiaal Boek
Uitgave Baarn : Forte, cop. 2011
Overige gegevens 80 p - ill - 26 cm
Annotatie Vert. van: Häkelideen mit Granny Squares. - Stuttgart : frechverlag, cop. 2011
ISBN 9789058779243
PPN 334590248
Rubriekscode 625.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Haakpatronen
PIM Rubriek Hobby's
PIM Trefwoord Haken