Monte Carlo
DVD

Monte Carlo (cop. 2011)/ Selena Gomez ... [et al.], dir. by Thomas Bezucha

Drie jonge Amerikaanse vrouwen gaan op vakantie naar Parijs, waar een van hen wordt aangezien voor een rijke Britse societyvrouw.

Aanwezigheid

Recensie

Een romantische komedie van Thomas Bezucha met in de hoofdrollen zangeres-actrice Selena Gomez (Wizards of Waverly Place; Princess protection programme), Leighton Meester en Katie Cassidy. De ongeveer 18-jarige Grace heeft vier jaar gespaard voor een vakantie in Parijs. Haar beste vriendin gaat mee, en ook, als chaperonne, haar iets oudere stiefzus. Alles valt tegen in Parijs, maar Grace wordt aangezien voor een rijke Britse societyvrouw, waardoor ze alle drie in Monte Carlo belanden en hilarische en romantische avonturen beleven. Mario Wisse (Metro 28-7-'11) vindt dat Gomez weinig indruk maakt in 'een vermakelijk modern sprookje dat vooral romantische tienermeisjes zal aanspreken.' Ab Zagt (Algemeen Dagblad 28-7-'11) concludeert: 'Op deze persoonsverwisseling leunt dit niemendalletje. (...) De clichés zijn niet van de lucht. Het gebrek aan ambitie van de makers is bijna stuitend. Een en ander loopt heel voorspelbaar af. En Selena Gomez? Ze heeft zeker een komisch talent, maar de toekomst zal leren of zij meer in huis heeft.' Vanaf ca. 13 jaar.

Specificaties

Engels

Titel Monte Carlo
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Thomas Bezucha ; Selena Gomez
Type materiaal DVD
Uitgave [Amsterdam] : Twentieth Century Fox Home Entertainment, cop. 2011
Overige gegevens 1 dvd-video (109 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Engels gesproken, Nederlands ondertiteld - Videoversie van de film: Verenigde Staten : Fox 2000 Pictures (etc.), 2011
PPN 338448926
Genre humoristische roman - romantische verhalen
Taal Engels