Yoga met je kind
Boek

Yoga met je kind een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter (cop. 2011)/ Helen Purperhart en Cerise van Zanten-Ernste, [ill. Barbara van Amelsfort]

Zeventig eenvoudige yoga-oefeningen. Met instructieve kleurentekeningen en leeftijdsschema. Onder begeleiding vanaf ca. 0 t/m 4 jaar.

Aanwezigheid

Recensie

De zeventig duidelijk uitgelegde yoga-oefeningen in dit boek zijn bedoeld voor ouders en hun baby, dreumes of peuter. Voorin staat een tabel waarin exact staat welke oefening voor welke leeftijd geschikt is. Elke oefening beslaat een pagina. Ook hier is een leeftijdsindicatie opgenomen, een uitleg, uitwerking en instructieve kleurentekening. De oefeningen zijn ingedeeld op thema: Voordat je begint (warming up), Zitten en liggen, Tillen en dragen, Vliegen en draaien, Buigen en strekken, Rollen en wiegen, Schommelen en zwaaien, Ontspannen. De oefeningen hebben namen als Duikelaar, Vogel, Sprinkhaan en Klapdeur en hebben veel weg van knuffelen, gymmen en stoeien. Ze zijn absoluut niet zweverig. Verder: informatie over de auteurs, uitleg van kinderyoga, literatuur en contact. Purperhart heeft al vele uitgaven (boeken en cd's) op haar naam staan op yogagebied. Samen met Van Zanten verzorgt zij de opleiding tot docent kinderyoga in Almere. Onder begeleiding vanaf ca. 0 t/m 4 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789088400636

Titel Yoga met je kind : een beweegboek voor ouders met een baby, dreumes of peuter
Auteur Helen Purperhart ; Cerise van Zanten-Ernste
Secundaire auteur Barbara van Amelsfort ; Cerise van Zanten-Ernste
Type materiaal Boek
Uitgave Katwijk : Panta Rhei, cop. 2011
Overige gegevens 95 p - ill - 22 cm
Annotatie Met lit. opg
ISBN 9789088400636
PPN 334479754
Rubriekscode 158.27
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Yogaoefeningen; Kinderen
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Yogaoefeningen