Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton
Luisterboek

Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton luisterboek (cop. 2011)/ Geronimo Stilton, verteld door Warre Borgmans

Wanneer uitgever en privé-detective Geronimo Stilton (ik-figuur) een assistente aanneemt, verandert zijn leven volkomen. Vanaf ca. 8 jaar.

Recensie

Luisterboek met een integrale weergave van het gelijknamige boek*, voorgelezen door de Vlaamse acteur Warre Borgmans. Hilarisch verhaal van Geronimo Stilton, grijze muis, drukbezet hoofd van een krantenuitgeverij die ongezien een zeer capabele assistente aanneemt. Dit blijkt een punk-muizenmeisje van veertien jaar te zijn die inderdaad zeer capabel is en zijn leven volledig op de kop zet. Het geheel is geschreven in de ik-vorm vanuit het perspectief van Geronimo. Hij vertelt hoe Pinky Punk hem op sleeptouw neemt, naar de Noordpool stuurt, rockmuziek leert waarderen en laat dansen. De vlot lopende tekst bevat soms ook moeilijke woorden. Eerste deel van een serie over een muizenfamilie, waarin de humor centraal staat en waarbij alle menselijke zwakheden worden opgeblazen en ook muizenzwakheden blijken te zijn. Borgmans leest het verhaal vlot, goed verstaanbaar met veel inlevingsvermogen. De door hem gebruikte stemmetjes en bijpassende geluidseffecten maken er een dynamisch luisterverhaal van. Vanaf september 2011 reist de schrijver van de vele spannende en succesvolle kinderboeken met zijn voorstelling 'Fantasia, de giga grote muisical'** door Nederland. Vanaf ca. 8 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789054617983

Titel Mijn naam is Stilton, Geronimo Stilton : luisterboek
Auteur Geronimo Stilton
Secundaire auteur Warre Borgmans
Type materiaal Luisterboek
Uitgave Mechelen : Bakermat, cop. 2011
Overige gegevens 1 compact disc (.. min)
Annotatie Titel van label - Integrale weergave van het boek oorspr. uitg. in vert. van Maarten Le Roy ... [et al.]. - Amsterdam : Zirkoon ; Mechelen : Bakermat, 2002
ISBN 9789054617983
PPN 33877551X
Genre detectiveroman - humoristische roman
Taal Nederlands