Ik wens je liefde
Grote Letter Boek

Ik wens je liefde (2012)/ Robin Lee Hatcher, [vert. uit het Engels: Roelof Posthuma]

Een jonge vrouw wil haar bestaan zin geven en neemt een baan aan als gouvernante bij een echtpaar met twee dochters; maar dan wordt ze verliefd op haar werkgever.

Recensie

Emily wil haar bestaan zin geven en neemt een baan aan als gouvernante bij een echtpaar met twee dochters. Hoewel de vader duidelijk een hekel aan haar heeft, wordt ze verliefd op hem. Dan blijkt dat de moeder ernstig ziek is en met opzet besloten heeft Emily als gouvernante aan te nemen. Dit romantische verhaal geeft een mooi beeld van het leven in Idaho, een prachtige en soms wrede natuur en het harde boerenleven. Het christelijk verhaal laat zonder sensatie zien hoe liefde opbloeit en dat echte liefde het waard is om voor te vechten. Hoewel heel voorspelbaar is het een mooi verhaal, ook omdat de hoofdpersonen echte mensen zijn met hun eigen zwakheden die ze alleen zelf kunnen overwinnen. Een eenvoudig, maar boeiend verhaal dat zich afspeelt in de 19de eeuw.

Specificaties

Nederlands | 9789036427852

Titel Ik wens je liefde
Auteur Robin Lee Hatcher
Secundaire auteur Roelof Posthuma
Type materiaal Grote Letter Boek
Uitgave Abcoude : Grote Letter Bibliotheek, 2012
Overige gegevens 400 p - 23 cm
Annotatie Oorspr. Nederlandse uitg.: Utrecht : Kok Omniboek, cop. 2011. - (Redrose roman) - Met grote letter gedrukt - Vert. van: When love blooms. - Grand Rapids, MI : Zondervan, cop. 2009
ISBN 9789036427852
PPN 338872760
Genre romantische verhalen - protestants milieu
Taal Nederlands