Overspel. Serie 1
DVD

Overspel. Serie 1 (cop. 2011), [met] Sylvia Hoeks ... [et al.] ; regie Frank Ketelaar ... [et al.]

Als de advocaat van een louche zakenman, tevens zijn schoonvader, verliefd wordt op de vrouw van een officier van justitie, heeft dat grote gevolgen voor alle betrokkenen.

Recensie

Nederlandse 12-delige psychologische thriller van Frank Ketelaar. Met Kees Prins, Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Ramsey Nasr, Rifka Lodeizen e.a. Als de advocaat van een louche zakenman, tevens zijn schoonvader, verliefd wordt op de vrouw van een officier van justitie, heeft dat grote gevolgen voor alle betrokkenen. De pers is zeer positief over deze televisieserie. Willem Pekelder (Trouw 23-9-'11): 'Frank Ketelaar en Robert Kievit hebben een scenario geschreven dat je dankzij loeispannende verhaallijnen direct naar de keel grijpt. Laat een droomcast met dat scenario stoeien, en het succes is compleet. Het prachtige film- en acteerwerk maken het niet moeilijk mee te leven met de karakters, een onmisbare voorwaarde voor het welslagen van drama.' Geproduceerd en uitgezonden door de VARA.

Specificaties

Nederlands | 9789063011994

Titel Overspel. Serie 1
PEGI/Kijkwijzer leeftijdsadvies
Secundaire auteur Frank Ketelaar ; Sylvia Hoeks
Type materiaal DVD
Uitgave [Hilversum] : VARA [prod.], cop. 2011 - [Brussel] : Pias Entertainment Group [dist.]
Overige gegevens 3 dvd-video's (ca. 600 min.) - kleur, geluid, breedbeeld
Annotatie Nederlands gesproken, Engels ondertiteld - Videoversie van de televisieserie: Hilversum : VARA, 2011 - Bevat: afl. 1-12
ISBN 9789063011994
PPN 338288015
Genre thriller
Taal Nederlands