De intuïtieve tarot
Boek

De intuïtieve tarot antwoord op al je vragen met slechts één kaart : leer de tarot door deze niet te leren! (cop. 2011)/ Nathalie Kriek

Inzicht in levensvragen door een tarotkaart te trekken en de intuïtieve kracht van het onderbewustzijn te laten spreken.

Aanwezigheid

Recensie

De auteur is bekend van verschillende boeken op het gebied van de tarot. Deze nieuwste uitgave verschilt van andere over hetzelfde onderwerp omdat hierin een algemeen aanvaarde zienswijze wordt omgedraaid. Niet de getrokken kaart (plus oplossing, goede raad en/of waarschuwing) staat voorop, maar juist de eigen intuïtieve reactie van het onderbewustzijn bij het zien van die getrokken kaart. Na de gebruikelijke uitleg over de geschiedenis, de werking en de betekenis van de kaarten volgen acht hoofdstukken met een specifiek onderwerp zoals relaties, gezondheid, werk en geld. Dat werkt goed en overzichtelijk. De Grote Arcana bestaat uit vier keer een pakket van veertien kaarten, elk met een ander symbool: zwaarden, staven, bekers en pentakels. Voor de herkenbaarheid zou het ook handig zijn om de symbolen te laten zien, vooral omdat die in de tarottekeningen wel eens kunnen verschillen. Storend zijn her en der de zetfouten en slordigheidjes in de tekst. Dit boek is verder goed te gebruiken op weg naar meer inzicht in je leven, ook als je nog niet veel afweet van de tarot.

Specificaties

Nederlands | 9789063789497

Titel De intuïtieve tarot : antwoord op al je vragen met slechts één kaart : leer de tarot door deze niet te leren!
Auteur Nathalie Kriek
Type materiaal Boek
Uitgave Amsterdam : Schors, cop. 2011
Overige gegevens 191 p - ill - 22 cm
ISBN 9789063789497
PPN 335928285
Rubriekscode 427.2
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Tarot
PIM Rubriek Geestelijk leven
PIM Trefwoord Tarot