Rose rosse per il commissario
Boek

Rose rosse per il commissario ([2007])/ Regina Assini, Susanna Longo, illustrazioni di Mario Benvenuto ; redazione: Donatella Sartor

Een telefoonnummer op een bankbiljet, een bos rozen en een vreemde bloemist maken een einde aan het rustige leventje van de gepensioneerde politiecommissaris Grandini. Met oefeningen, illustraties en cd.

Aanwezigheid

Recensie

Een telefoonnummer op een biljet van 20 euro, een bos rode rozen en een verdachte bloemist. Allemaal ogenschijnlijk alledaagse dingen, die door niemand zouden worden opgemerkt. Maar de oplettende en alerte Grandini, een gepensioneerde politiecommissaris vermoedt iets anders. Is het telefoonnummer een noodkreet of zoekt de commissaris na zijn pensionering nog steeds overal iets achter? Aantrekkelijk vormgegeven leerboekje uit de reeks 'Imparare Leggendo'* op niveau 3, compleet met woordenlijst, twee informatieve dossiers en veel verschillende grammatica- en begripsoefeningen. Met veel kleurenillustraties. Op de bijgeleverde cd staat de voorgelezen versie van het verhaal en uitspraak- en luisteroefeningen. Het verhaal is onderhoudend, en het boekje is uitstekend geschikt om op een speelse en toegankelijke manier Italiaans te leren. Voor de gevorderde lezer. Niveau: B2.

Specificaties

Italiaans | 9788877549044 | 111 pagina's

Titel Rose rosse per il commissario
Auteur Regina Assini
Secundaire auteur Susanna Longo ; Mario Benvenuto ; Donatella Sartor
Type materiaal Boek
Editie Edizione riveduta e aggiornata;
Uitgave [Genua] : Cideb, [2007]
Overige gegevens 111 pagina's - gekleurde illustraties - 21 cm - cd
Annotatie 1e druk: 2003
ISBN 9788877549044
PPN 339329742
Genre detectiveroman
Taal Italiaans
Onderwerp algemeen Italiaanse taal; Cursussen

Relaties/Serie

Imparare leggendo
Boek

Imparare leggendo (2003-...)

vol. Livello tre B2
Uitgeleend