Kom je spelen?
Boek

Kom je spelen? (2011)/ [tekst, bew. en ill. Guusje Nederhorst ... et al.]

Bundeling van zestien verhalen uit twee eerdere boeken over Woezel en Pip. De hondjes beleven allerlei avonturen. Deels prentenboek met eenvoudige tekeningen in kleur. Vanaf ca. 3 jaar.

Recensie

Bundeling van twee delen over Woezel en Pip, die eerder verschenen onder de titels 'Op vakantie' (2007) en 'Hier is de tovertuin' (2008). De twee populaire hondjes beleven allerlei kleine avonturen: ze gaan voor het eerst met vakantie, maken ruzie om een hondenbot en komen in aanvaring met Poes. Prentvertellingen en voorleesverhalen wisselen elkaar af. Het zijn weinig verrassende doorsneeverhaaltjes, waarvan het woordgebruik niet altijd aansluit bij de beoogde doelgroep. De cd's die bij de afzonderlijke delen waren toegevoegd, missen hier. Woezel en Pip zijn ook terug te vinden in het theater (www.woezelenpiptheater.nl) en de animatieserie was te zien op tv (KRO's Kindertijd). Achter in het boek is informatie te vinden over de Guusje Nederhorst Foundation en wordt verwezen naar de Woezel en Pip-website (www.woezelenpip.nl). Het met zorg uitgegeven boekje is geschikt voor peuters vanaf ca. 3 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789048810871

Titel Kom je spelen?
Uniforme titel Op vakantie Woezel en Pip kom je spelen? Hier is de Tovertuin
Secundaire auteur Guusje Nederhorst
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Amsterdam : Moon, 2011
Overige gegevens 118 p - ill - 26 cm
Annotatie Uitg. in samenw. met Dromenjager - Bevat: Op vakantie. - Hilversum : CMM ; Gilze : Betapress [distr.], 2007. - (Woezel en Pip ; dl. 3) ; Hier is de Tovertuin. - Den Haag : Dromenjager, cop. 2008. - (Woezel en Pip ; dl. 4)
ISBN 9789048810871
PPN 334000505
Genre verhalenbundel
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Woezel en Pip
Boek

Woezel en Pip (2005-...)

vol.
Uitgeleend
Guusje Nederhorst