Het grote quizboek voor kinderen
Boek

Het grote quizboek voor kinderen met meer dan 1000 boeiende vragen! (cop. 2011)/ [idee & inhoudelijk concept: ZNU, ill.: Anita Engelen ... et al. ; tekst: Emy Geyskens, Geert Heymans]

Meer dan duizend vragen (multiple choice, goed of fout of open vragen) over onderwerpen als dieren, sport, het menselijk lichaam, geschiedenis en taal. Met kleine, stripachtige zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Recensie

Quizboek met meer dan duizend vragen die evenwichtig onderverdeeld zijn in acht thema's: dieren, sport en ontspanning, geschiedenis, natuur en menselijk lichaam, wetenschap, algemene kennis, taal, de aarde. Na elk hoofdstuk worden de antwoorden gegeven. De vragen zijn helder en duidelijk gesteld in multiple choice, goed of fout of als open vraag. De beantwoording kan in je eentje, in tweetallen of met meer. Ook kan een leerkracht van een midden- en bovenbouwgroep van de basisschool het boek in de klas gebruiken bij een groepsactiviteit. Het niveau van de vragen is duidelijk afgestemd op deze leeftijdsgroep. Het gebruik zal de algemene ontwikkeling stimuleren en het wedstrijdelement geeft de nodige spanning. Vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.

Specificaties

Nederlands | 9789044728378

Titel Het grote quizboek voor kinderen : met meer dan 1000 boeiende vragen!
Auteur Emy Geyskens
Instelling /Zuidnederlandse Uitgeverij, Aartselaar
Secundaire auteur Anita Engelen ; Geert Heymans
Type materiaal Boek
Uitgave Aartselaar : Deltas, cop. 2011
Overige gegevens 191 p - ill - 25 cm
ISBN 9789044728378
PPN 33858899X
Rubriekscode 621.7
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Quizvragen
PIM Rubriek Sport en Spel
PIM Trefwoord Quizvragen