Kerst met hindernissen
Boek

Kerst met hindernissen (2011)/ [hoofdred.: Thom Roep ... et al., vert. uit het Engels: Van der Heide Produkties, Froukje Hoekstra ... et al. ; eindred.: Marja van de Nes ... et al.]

Ballonstrips.

Aanwezigheid

Recensie

Eenvoudig uitgegeven bundel met stripverhalen waarin Donald Duck, zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak, oom Dagobert en de andere bekenden uit Duckstad en omgeving allerlei avonturen beleven. Het zijn niet de beste verhalen over deze wereldberoemde stripfiguren, maar ze zijn toch nog aardig genoeg om er een poosje verstrooiing bij te vinden. Pocketeditie in kleur met slecht papier.

Specificaties

Nederlands | 9789085748083

Titel Kerst met hindernissen
Instelling /Van der Heide Produkties, Zandvoort
Secundaire auteur Thom Roep ; Froukje Hoekstra ; Walt Disney
Type materiaal Boek
Editie 1e dr;
Uitgave Hoofddorp : SanomaMedia, 2011 - Utrecht : Aldipress [distr.]
Overige gegevens 254 p - gekleurde ill - 19 cm
Annotatie Omslagtitel - Bevat tevens: Belangrijke vrienden (Eenden in de bouw) ; Superdonald en de magie van het kerstfeest ; Sneeuw voor iedereen (Magica) ; Donkere wolken boven Kerstmis (Donald Duck) ; Mickey Mouse en het enorme kerstmysterie ; Mickey en Donald en het mysterieuze kerstpakket ; Oom Dagobert in: stille nacht ; Een witte week ; Mickey Mouse en z'n pittige tante ; Donald Duck en de geniale vakantie ; Avonturen in Kwaakburg (Donnie Duck)
ISBN 9789085748083
PPN 329904280
Genre stripverhaal - verhalenbundel
Taal Nederlands

Relaties/Serie

Walt Disney's Donald Duck
Boek

Walt Disney's Donald Duck (1992-...)

vol. pocket 192
Uitgeleend