Het body & mind mysterie
Boek

Het body & mind mysterie het geheime verbond tussen lichaam en geest (cop. 2011)/ Andreas Moritz, [vert. uit het Engels: Inge Zoet ; red.: Titus van den Hurk]

Pleidooi om zich meer te concentreren op het behoud van gezondheid en om toch ontwikkelde ziekten op natuurlijke wijze te bestrijden.

Recensie

Gezond zijn en blijven is heel belangrijk. De auteur, die zich medisch intuïtief therapeut noemt en bekend is van diverse boeken over zijn alternatieve visie op ziekte en gezondheid, heeft een opleiding gevolgd in ayurveda, iriscopie, shiatsu enz. Hij geeft aan dat het beter is ons te focussen op gezondheid en niet op ziekte. We moeten onze gezondheid zien te behouden of terug te krijgen en dat kunnen we doen door afvalstoffen af te voeren waardoor het lichaam ziekten beter kan elimineren. Opgenomen zijn heel wat praktische gegevens om dit te bewerkstelligen. Hem is gebleken dat placebo medicijnen meestal ook werken en vaak beter dan de echte geneesmiddelen. Na een korte inleiding volgt de uitwerking van de filosofie van waaruit hij werkt. Opgenomen is ook een lijstje met natuurlijke middelen tegen pijn. Tot slot is een korte beschrijving opgenomen van de auteur en zijn gegevens vermeld van twee andere boeken van de auteur, die aansluiten bij dit onderwerp. Dit boek is vrij eenvoudig te lezen en geschikt voor zowel de leek als de therapeut of verpleegkundige enz.

Specificaties

Nederlands | 9789079872404

Titel Het body & mind mysterie : het geheime verbond tussen lichaam en geest
Uniforme titel Het body en mind mysterie
Auteur Andreas Moritz
Secundaire auteur Inge Zoet ; Titus van den Hurk
Type materiaal Boek
Uitgave [Den Dolder] : Succesboeken.nl, cop. 2011
Overige gegevens 120 p - ill - 22 cm
Annotatie Vert. van een keuze uit: Timeless secrets of health & rejuvenation. - Cop. 2009
ISBN 9789079872404
PPN 338911391
Rubriekscode 611
Taal Nederlands
Onderwerp algemeen Alternatieve geneeswijzen
PIM Rubriek Lichaam en Gezondheid
PIM Trefwoord Alternatieve geneeswijzen